Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
GTX 1080 ekran kartımdaki taşan TF-7 termal macunu temizleyip, yenisini sürmedim. Çünkü elimde başka macun yok. Bir süre ekran kartının voltaj ayarını MSI Afterburner üzerinden 0.850 gibi bir düzeye çeksem ve kullanmaya devam etsem sorun olur mu?

Yapabiliyorsan yap. Kaç MHz'lere düşürdün tabloyu gösterebilir misin nasıl yaptığını? "Voltage/Frequency curve editor" görüntüsünü paylaşır mısın?
Aslında fikir alışverişi için sormuştum , şuanlık laptoptan idare etsem de bugün bir kargom gelicek ve test için masaüstü sistemimi açmam gerekecek. Yani eğer yap diyorsanız kendim denerim ve fotoğraf olarak yaptıklarımı paylaşırım ama şuan maalesef mümkün değil çünkü misafir odasında duruyor.

Afterburner açıp CTRL + F yap ekran görüntüsü atar mısın? O voltaj ayarına dokunmadan başla ilk bakalım. İlk "Voltage/Frequency curve editor"den kısarak başla.

Ben Gemini kullanmıştım Google servisleri çalışmıyor diye GPT açtım ama Gemini daha detaylı anlatmıştı bana.

Olmadı bunu dene bakalım ne olacak . https://chatgpt.com/s/t_68b94fb76f708191807ffa427741f593

Son düzenleme: