Ekran kartının bellek ve MHz değerleri 0 olarak görünüyor

matterzi

Becerikli
Yer
İstanbul
İyi akşamlar herkese. Ekran kartımı güncelledim DDU ile silip. İşlemcim 7500F, tek ekran kartı RX 6800. 0 MHz ve 0 Memory olarak gözüküyor? Menüde ve masaüstünde bu şekilde oluyor. Öncesinde yoktu, neden oldugunu anlamadım. Güç tasarrufu falan mıdır değiştirebilir miyim?
(Oyun içinden attığım fotoğraf menüden, oyun içinde 2100 MHz oluyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmuyorsa sıkıntı yoktur. Amd ekran kartlarının bazı sürücüleriyle msi afterburner iyi calısmıyor.

Herhangi bir FPS düşüklüğü vs yoksa görüntü bugu'dur, AMD ekran kartları zaten meme'li biliyorsunuzdur çok iyi çalışmıyorlar.

Fotoğraflarda anormal bir durum yok ekran kartı boştayken kendini güç tasarrufu moduna alıyor ve güç tüketimini düşürüyor. Oyundayken 2100 MHz çıkıyorsa yine problem yok olması gereken şeyler oluyor.

Sıkıntı olmuyorsa sıkıntı yoktur. Amd ekran kartlarının bazı sürücüleriyle msi afterburner iyi calısmıyor.
Evet mesela curve editor yapamıyorum hocam... undervolt'u adrenalin üzerinden yaptım.
26MHz de çalışsa 100FPS alamazsınız, büyük ihtimalle bug oldu. MSI Afterburner silip tekrardan kurmayı deneyin.
Yok hocam düzelmiyor maalesef... sanırım bug var anlamadım ama performansta bir sorun yok
Herhangi bir FPS düşüklüğü vs yoksa görüntü bugu'dur, AMD ekran kartları zaten meme'li biliyorsunuzdur çok iyi çalışmıyorlar.
AMD sadece işlemci alınır sanırım hocam... YouTube'da bile bug yaşıyorum
Yok hocam performans konusunda iyi ama bazen çok şaşırtıyor ekran kartı

Şaşırılacak bir şey yok aslında bu yeni sürücüden sonra olmadı boştayken ekran kartı frekansının 0MHz alıyor bu RX 6600'de alsan aynı durum geçerli bu yeni veya bilinmeyen bir şey değil.

Şaşırılacak bir şey yok aslında bu yeni sürücüden sonra olmadı boştayken ekran kartı frekansının 0MHz alıyor bu RX 6600'de alsan aynı durum geçerli bu yeni veya bilinmeyen bir şey değil.
Bilmiyordum açıkçası. Youtube da donma olayi var birde internet ile alakalı olmadığına eminim öyle bir şey değil. Günlerdir bunu çözmeye de çalışıyorum yüksek performans ayarında biraz daha iyi oluyor ama garip

Ekran kartının donanım hızlandırması bozuk olabilir.

8K 60 veya 4K 60 FPS açmayı dene internetten dolayı olmayan takılma, kasma veya donma var mı bir bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…