İyi akşamlar herkese. Ekran kartımı güncelledim DDU ile silip. İşlemcim 7500F, tek ekran kartı RX 6800. 0 MHz ve 0 Memory olarak gözüküyor? Menüde ve masaüstünde bu şekilde oluyor. Öncesinde yoktu, neden oldugunu anlamadım. Güç tasarrufu falan mıdır değiştirebilir miyim?
(Oyun içinden attığım fotoğraf menüden, oyun içinde 2100 MHz oluyor).
Fotoğraflarda anormal bir durum yok ekran kartı boştayken kendini güç tasarrufu moduna alıyor ve güç tüketimini düşürüyor. Oyundayken 2100 MHz çıkıyorsa yine problem yok olması gereken şeyler oluyor.
Fotoğraflarda anormal bir durum yok ekran kartı boştayken kendini güç tasarrufu moduna alıyor ve güç tüketimini düşürüyor. Oyundayken 2100 MHz çıkıyorsa yine problem yok olması gereken şeyler oluyor.
Şaşırılacak bir şey yok aslında bu yeni sürücüden sonra olmadı boştayken ekran kartı frekansının 0MHz alıyor bu RX 6600'de alsan aynı durum geçerli bu yeni veya bilinmeyen bir şey değil.
Şaşırılacak bir şey yok aslında bu yeni sürücüden sonra olmadı boştayken ekran kartı frekansının 0MHz alıyor bu RX 6600'de alsan aynı durum geçerli bu yeni veya bilinmeyen bir şey değil.
Bilmiyordum açıkçası. Youtube da donma olayi var birde internet ile alakalı olmadığına eminim öyle bir şey değil. Günlerdir bunu çözmeye de çalışıyorum yüksek performans ayarında biraz daha iyi oluyor ama garip