Merhabalar, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
Merhaba, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB.
Azimli sinekmiş yaşıyorsa çıkarın.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
O çıkmıştır. Çıkmadıysa kısa devre yaptırabilir.
Koneko Toujou
Üstün
Merhaba, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB.
Bir FurMark testi yapın girdiğine pişman olsun.
Çıkmadı hala, ölmüştür umarım
Arkaya 8K video açtım, umarım ölmüştür
Maalesef hocam içeride sanırım hala. Siyah bir top gördüm içinde ışık tutup ancak elim sığmıyor.
Radyatörün içindeyse Afterburner'dan fanları son hız çalıştır kendisi çıkar.Çıkmadı hala, ölmüştür umarım
Arkaya 8K video açtım, umarım ölmüştür
Maalesef hocam içeride sanırım hala. Siyah bir top gördüm içinde ışık tutup ancak elim sığmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: