Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Görev yöneticisinde işlemler sekmesinden GPU'yu gösteri seçtiğim halde %0 görünüyor ve performans sekmesinde ise hiçbir şekilde görünmüyor. Aygıt yöneticisinde görünüyor ve görüntü alabiliyorum ancak hiçbir şekilde 3. parti uygulama ile bile kaynak değerlerine ulaşamıyorum.

Sizce bunun bir çözüm yolu olabilir mi?
Ekran görüntüsü 2024-03-31 125134.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartınızın sürücü modeli maalesef ki WDDM 1.3 olduğu için görev yöneticisi desteklemiyor.
Görev Yöneticisi'nin GPU performans verileri, WDDM sürüm 2.0 veya üstünü destekleyen bir GPU sürücüsü gerektirir. WDDMv2, Windows 10'un orijinal sürümüyle birlikte sunulmuştur ve Windows 10 nüfusunun yaklaşık %70'i tarafından desteklenmektedir. GPU sürücünüzün kullandığı WDDM sürümünden emin değilseniz, bunu öğrenmek için Windows'un bir parçası olarak gelen dxdiag yardımcı programını kullanabilirsiniz. Dxdiag'ı başlatmak için başlat menüsünü açın ve dxdiag.exe yazın. Sürücü Modeli için Sürücüler bölümünde Ekran sekmesinin altına bakın. Ne yazık ki, eski bir WDDMv1.x GPU üzerinde çalışıyorsanız, Görev Yöneticisi sizin için GPU verilerini görüntülemeyecektir.

Lively Wallpaper'daki arka planda göremedim.
Orası da görev yöneticisinden alıyor verileri diye biliyorum. Afterburner üzerinden kontrol edin.
Ekran kartınızın sürücü modeli maalesef ki WDDM 1.3 olduğu için görev yöneticisi desteklemiyor.
Görev Yöneticisi'nin GPU performans verileri, WDDM sürüm 2.0 veya üstünü destekleyen bir GPU sürücüsü gerektirir. WDDMv2, Windows 10'un orijinal sürümüyle birlikte sunulmuştur ve Windows 10 nüfusunun yaklaşık %70'i tarafından desteklenmektedir. GPU sürücünüzün kullandığı WDDM sürümünden emin değilseniz, bunu öğrenmek için Windows'un bir parçası olarak gelen dxdiag yardımcı programını kullanabilirsiniz. Dxdiag'ı başlatmak için başlat menüsünü açın ve dxdiag.exe yazın. Sürücü Modeli için Sürücüler bölümünde Ekran sekmesinin altına bakın. Ne yazık ki, eski bir WDDMv1.x GPU üzerinde çalışıyorsanız, Görev Yöneticisi sizin için GPU verilerini görüntülemeyecektir.

Lively Wallpaper'daki arka planda göremedim.
Orası da görev yöneticisinden alıyor verileri diye biliyorum. Afterburner üzerinden kontrol edin.

Son düzenleme:
Çözüm
Ekran kartınızın sürücü modeli maalesef ki wddm 1.3 olduğu için Görev Yöneticisi desteklemiyor.

Orası da Görev Yöneticisi'nden alıyor verileri diye biliyorum. Afterburner üzerinden kontrol edin.

Evet Afterburner programını yükledim ve şu an görebiliyorum teşekkürler.