Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eki Görüntüle 167598
Hocam şu şekil tekrardan zorlayabildim
Bunu da denerim eğer yukarıdakine onay gelmez ise
Pin hocam böyle yukarıda kalmış üst üste binmiş azıcık daha itmeniz lazım pin oradaki o duvar gibi stoperin üstünden geçecek ve birbirini kenetleyecek şekilde olması lazım burada çıt duymanız gerekiyor. Kartı sökmenize gerek yok.
Şu alttaki şey üst üste kalmış oradaki stoper ile kenetlenecek şekilde birbirine geçirin. İtmeniz lazım ondan sonra çıt gelir çok sessiz bir şekilde.
Fotoğraf atabilirseniz bakabilirim oturup oturmadığına.@8898, hocam elimden geldiğince zorladım. Çıt sesi duymadım bu altındaki çentik sanki işlevini görmüyor gibi. Umarım aynı hatayı almam
naruto
Başarılı
Fotoğraf atabilirseniz bakabilirim oturup oturmadığına.
Biraz daha itin oturmamış. O arada hiç boşluk kalmayacak.
Kartı söküp öyle tak daha kolay giriyor.
naruto
Başarılı
Biraz daha itin oturmamış. O arada hiç boşluk kalmayacak.
Bunuda denerim eğer yukarıdakine onay gelmez ise
Kartı söküp öyle takmak en etkili yollardan birisi çünkü kartın diğer yanını tutunca yeterince mukavemet oluşacağı için sorun olmayacaktır.
Eki Görüntüle 167598
Bunu da denerim eğer yukarıdakine onay gelmez ise
Pin hocam böyle yukarıda kalmış üst üste binmiş azıcık daha itmeniz lazım pin oradaki o duvar gibi stoperin üstünden geçecek ve birbirini kenetleyecek şekilde olması lazım burada çıt duymanız gerekiyor. Kartı sökmenize gerek yok.
Şu alttaki şey üst üste kalmış oradaki stoper ile kenetlenecek şekilde birbirine geçirin. İtmeniz lazım ondan sonra çıt gelir çok sessiz bir şekilde.