Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

naruto

Başarılı
Bunun sonucunda ise bilgisayar siyah ekran olup, ekran kartı full güçte kendisini çalıştırıyor. Çıkarırken çok zorlandım, şimdi de takarken zorlanıyorum Taktiği olan var mı?

IMG_8169.webp

IMG_8170.webp

IMG_8171.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eki Görüntüle 167598

Hocam şu şekil tekrardan zorlayabildim

Bunu da denerim eğer yukarıdakine onay gelmez ise

Pin hocam böyle yukarıda kalmış üst üste binmiş azıcık daha itmeniz lazım pin oradaki o duvar gibi stoperin üstünden geçecek ve birbirini kenetleyecek şekilde olması lazım burada çıt duymanız gerekiyor. Kartı sökmenize gerek yok.

Ekran görüntüsü 2025-07-27 184555.webp

Şu alttaki şey üst üste kalmış oradaki stoper ile kenetlenecek şekilde birbirine geçirin. İtmeniz lazım ondan sonra çıt gelir çok sessiz bir şekilde.
Eki Görüntüle 167598

Hocam şu şekil tekrardan zorlayabildim

Bunu da denerim eğer yukarıdakine onay gelmez ise

Pin hocam böyle yukarıda kalmış üst üste binmiş azıcık daha itmeniz lazım pin oradaki o duvar gibi stoperin üstünden geçecek ve birbirini kenetleyecek şekilde olması lazım burada çıt duymanız gerekiyor. Kartı sökmenize gerek yok.

Ekran görüntüsü 2025-07-27 184555.webp

Şu alttaki şey üst üste kalmış oradaki stoper ile kenetlenecek şekilde birbirine geçirin. İtmeniz lazım ondan sonra çıt gelir çok sessiz bir şekilde.

Çözüm