Ekran kartının satıcısı güvenilir mi?

Satici ilanlarinda cok fazla kart varsa mining cikmasi olma ihtimali yuksek. Ancak AORUS XTREME gibi bir high end modeli mining icin kullanmasi sacma.

Problem olmasa da siz o kadar para verdiğiniz bir ürünün o kadar yorulmuş ve stres altında bırakılmış olmasını ister miydiniz ?
Çok fazla mining çıkması kart kullandım, ofis bilgisayarlarımızdaki kartlar da mining çıkması ciddi yükte kullanılıyor her gün. Biz şu ana kadar hiç problem yaşamadık, buradaki etken bakımlarının düzgün yapılması bize göre.

Imkan varsa test ederek alin.
Satıcıda sıkıntı yok ancak kartlar kumar. Zaten 30 serisi bir kart satarken birisi mining yapılmadığını söylüyorsa yalan söylüyordur, inanmayın.
Bu satıcı daha fazla ev kullanıcı gibi geldi bana.

Güvenlik etiketleri açılmamış mining kartlarda olabiliyor. Onların muhtemelen termal macunları ve padleri ölümle yüzleştiğinden biraz daha kaçınmaya çalışıyorum.

Ne kadar bakımlı olsa da direk açılmış kart almamayı düşünüyorum. Eğer çok bakım gerekirse kendim bakım yapabilecek bilgiye sahibim.

Yani test sonuçları önemli, açılmış kart da alınır alınmaz değil tamamen bütçe ile alakalı eğer piyasadan uygun bir fiyata ve güzel sonuç veren bir kart bulursanız bence değerlendirilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…