Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 1 Haziran 2024 #1 Satan kişinin yorumları çok iyi fakat elinde neden bu kadar fazla kart var diye sorguluyorum. Kartların mining çıkması olma ihtimali var mı ? Sizde inceleyip kendi görüşlerinizi söylerseniz daha iyi olur. İlanlar bunlar : GIGABYTE AORUS XTREME RTX 3080 10GB EVGA FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 10GB ASUS ROG Strix RTX 3080 OC 10GB
Satan kişinin yorumları çok iyi fakat elinde neden bu kadar fazla kart var diye sorguluyorum. Kartların mining çıkması olma ihtimali var mı ? Sizde inceleyip kendi görüşlerinizi söylerseniz daha iyi olur. İlanlar bunlar : GIGABYTE AORUS XTREME RTX 3080 10GB EVGA FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 10GB ASUS ROG Strix RTX 3080 OC 10GB
Shuichi Tatsuo Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 891 Çözümler 6 Beğeniler 1.070 1 Haziran 2024 #41 Smmmhunter dedi: Yok hocam zaten 2080S'ten 3080'e geçiyorum. Bana ilan öneriniz var mıdır bak bu iyi gibi duruyor git bir bak dercesine. Genişletmek için tıkla... Attığın FTW3'ü gidip test edip pazarlığını yapar alırdım şahsen. Varsa daha uygun modellere bakabilirsin. İsteğe bağlı gpuworldtr üzerinden bir ilan açıp teklif fiyatları gözden geçirebilirsin. Eğer ROG falan bulabiliyorsan temiz o paraya ona dön derim. Uygun yollu alternatiflere de bakmakta fayda var. Son düzenleme: 1 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Yok hocam zaten 2080S'ten 3080'e geçiyorum. Bana ilan öneriniz var mıdır bak bu iyi gibi duruyor git bir bak dercesine. Genişletmek için tıkla... Attığın FTW3'ü gidip test edip pazarlığını yapar alırdım şahsen. Varsa daha uygun modellere bakabilirsin. İsteğe bağlı gpuworldtr üzerinden bir ilan açıp teklif fiyatları gözden geçirebilirsin. Eğer ROG falan bulabiliyorsan temiz o paraya ona dön derim. Uygun yollu alternatiflere de bakmakta fayda var.
KS KS Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 1 Haziran 2024 #42 Shuichi Tatsuo dedi: Attığın FTW3'ü gidip test edip pazarlığını yapar alırdım şahsen. Varsa daha uygun modellere bakabilirsin. İsteğe bağlı gpuworldtr üzerinden bir ilan açıp teklif fiyatları gözden geçirebilirsin. Eğer ROG falan bulabiliyorsan temiz o paraya ona dön derim. Uygun yollu alternatiflere de bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Tek link halinde attığım FTW3 satılmış. Başlıktakine bakabilirim. Siz hangisinden bahsediyorsunuz ? Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Attığın FTW3'ü gidip test edip pazarlığını yapar alırdım şahsen. Varsa daha uygun modellere bakabilirsin. İsteğe bağlı gpuworldtr üzerinden bir ilan açıp teklif fiyatları gözden geçirebilirsin. Eğer ROG falan bulabiliyorsan temiz o paraya ona dön derim. Uygun yollu alternatiflere de bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Tek link halinde attığım FTW3 satılmış. Başlıktakine bakabilirim. Siz hangisinden bahsediyorsunuz ?
Shuichi Tatsuo Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 891 Çözümler 6 Beğeniler 1.070 1 Haziran 2024 #43 Smmmhunter dedi: Tek link halinde attığım FTW3 satılmış. Başlıktakine bakabilirim. Siz hangisinden bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Konuyu açarken attığn FTW3'ü gördüm ben. Sadece bunlara bakma derim farklı alternatiflere de bak. Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Tek link halinde attığım FTW3 satılmış. Başlıktakine bakabilirim. Siz hangisinden bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Konuyu açarken attığn FTW3'ü gördüm ben. Sadece bunlara bakma derim farklı alternatiflere de bak.
KS KS Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 1 Haziran 2024 #44 Shuichi Tatsuo dedi: Konuyu açarken attığn FTW3'ü gördüm ben. Sadece bunlara bakma derim farklı alternatiflere de bak. Genişletmek için tıkla... Size bulduklarımı atsam değerlendirme şansınız olur mu ? Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Konuyu açarken attığn FTW3'ü gördüm ben. Sadece bunlara bakma derim farklı alternatiflere de bak. Genişletmek için tıkla... Size bulduklarımı atsam değerlendirme şansınız olur mu ?
Shuichi Tatsuo Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 891 Çözümler 6 Beğeniler 1.070 2 Haziran 2024 #45 Smmmhunter dedi: Size bulduklarımı atsam değerlendirme şansınız olur mu? Genişletmek için tıkla... Resimlerden olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırım. Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Size bulduklarımı atsam değerlendirme şansınız olur mu? Genişletmek için tıkla... Resimlerden olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırım.
KS KS Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 2 Haziran 2024 #46 Shuichi Tatsuo dedi: Resimlerden olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bu kartta en başından beri favorilerimde. Mining yapılmadığını söylüyor arkadaş. Gigabyte Aorus Master RTX 3080 10GB Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Resimlerden olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bu kartta en başından beri favorilerimde. Mining yapılmadığını söylüyor arkadaş. Gigabyte Aorus Master RTX 3080 10GB
Shuichi Tatsuo Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 891 Çözümler 6 Beğeniler 1.070 2 Haziran 2024 #47 Smmmhunter dedi: Bu kartta en başından beri favorilerimde. Mining yapılmadığını söylüyor arkadaş. Gigabyte Aorus Master RTX 3080 10GB Genişletmek için tıkla... Tertemiz duruyor gidip test edip cüzi pazarlıkla alınabilir bence. Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Bu kartta en başından beri favorilerimde. Mining yapılmadığını söylüyor arkadaş. Gigabyte Aorus Master RTX 3080 10GB Genişletmek için tıkla... Tertemiz duruyor gidip test edip cüzi pazarlıkla alınabilir bence.
KS KS Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 2 Haziran 2024 #48 Shuichi Tatsuo dedi: Tertemiz duruyor gidip test edip cüzi pazarlıkla alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl hocam ? Asus TUF RTX 3080 OC Son düzenleme: 2 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Tertemiz duruyor gidip test edip cüzi pazarlıkla alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl hocam ? Asus TUF RTX 3080 OC
Shuichi Tatsuo Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 891 Çözümler 6 Beğeniler 1.070 2 Haziran 2024 #49 Smmmhunter dedi: Bu nasıl hocam? Asus TUF RTX 3080 OC Genişletmek için tıkla... Çoğu temiz durur zaten bana sorarsan sen ne alırdın diye Aorus Master olurdu büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Bu nasıl hocam? Asus TUF RTX 3080 OC Genişletmek için tıkla... Çoğu temiz durur zaten bana sorarsan sen ne alırdın diye Aorus Master olurdu büyük ihtimalle.
KS KS Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 2 Haziran 2024 #50 Shuichi Tatsuo dedi: Çoğu temiz durur zaten bana sorarsan sen ne alırdın diye Aorus Master olurdu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. O zaman satılmazsa 3 - 4 güne gidip test vs yapıp alacağım. Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Çoğu temiz durur zaten bana sorarsan sen ne alırdın diye Aorus Master olurdu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. O zaman satılmazsa 3 - 4 güne gidip test vs yapıp alacağım.