Rehber Ekran kartınız için kaç Watt PSU gerekir? (Yeni nesil dahil tüm modeller)

@avkila.tech RX 5700XT ile ekstrem VBIOS modlama yaptığımı ekleseydin bari profilimde incele istersen ezbere etiketleme yapacağına, sence o kadar mesaj ve beğeni alıp bunu mu saklamaya çalışınca yakalandım profilime girmişken rehberlerimi de incele istersen çünkü sen dışında neredeyse forumdaki birçok kişi yıllardır AMD [RX 5700XT] kullandığımı biliyor.

Şakaydı sakin ol...Ben de vbios mod yapıyorum rx 4xx 5xx kartlarda forumda o kadar rehberim var. Tek amacım şaka yapmaktı sakin ol

Eski RX 550 kartıma bile modlu VBIOS atmıştım 50 Wattlık kart 80'e kadar çıkıyordu. Devamını PCIe güç limiti engelledi yoksa gelirdi. : )

Eski RX 550 kartıma bile modlu VBIOS atmıştım 50 Wattlık kart 80'e kadar çıkıyordu. Devamını PCIe güç limiti engelledi yoksa gelirdi. : )
Bizim arkadaşın rx 550'sine de öyle yapmıştık 80w cekiyordu 1520mhz core 1900 memory'di galiba. Biraz da vram voltage mod yapmıştım yanlış hatıralmıyorsam, rebar enjekte ettiğimiz anakart bios'u çok güzel performans vermişti oyunlarda. GTA V 20 fps civarından 55'lere çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…