Hocam valla 5 dakkikalık testte böyle, peki sıkıntı teşkil eder mi, yani bu zamana kadar pek sıkıntısını görmedim.İyi duruyor. Çift fanlı 4070S'ten ısınmamasını beklemek abes kaçar. Ancak Hotspot bana fazla geldi.
Detaylar
Kim cevapladı?Asus DUAL.
Geraltın kılıcı 47
Üstün
Sıkıntı olmaz. Hotspot donanımın en sıcak birimini belirtir.Hocam valla 5 dakkikalık testte böyle, peki sıkıntı teşkil eder mi, yani bu zamana kadar pek sıkıntısını görmedim.
Talha Yiğit 1
Yetkin
Canavar, canavar! fan biraz yavaş dönüyor sanki (!)
Fanlar rahatsız etmiyorda düşük devirde rulman sesi geliyor AliExpress'ten sipariş edeceğim muhakkak.
O zaman kartta bir sorun yoktur, bu dediğinize göre. Sorun da yaşamadım hiç şükür. Teşekkürler üzmediniz, seviliyorsunuz hocam.Sıkıntı olmaz. Hotspot donanımın en sıcak birimini belirtir.
Bu arada kart düz 4070.İyi duruyor. Çift fanlı 4070S'ten ısınmamasını beklemek abes kaçar. Ancak Hotspot bana fazla geldi.
Geraltın kılıcı 47
Üstün
Asus valla tokatçıymış. Pulse'un fanını %65-70 seviyelerine getirince 67-69 derecede çalışıyor. Tabii Hotspot'ı saymazsak..
Ek: UV ile 60 civarlarına geliyor.
Lansman modeliyse sonuçlar mükemmel. Kart üretici firmalar kartın şık gözükmesi için alev topu yaratıyorlar!
Hocam bana mı dediniz?Asus valla tokatçıymış. Pulse'un fanını %65-70 seviyelerine getirince 67-69 derecede çalışıyor. Tabii Hotspot'ı saymazsak..
Ek: UV ile 60 civarlarına geliyor.
Lansman modeliyse sonuçlar mükemmel. Kart üretici firmalar kartın şık gözükmesi için alev topu yaratıyorlar!
Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim.
Bana sorduysanız bu GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws HediyeliHocam bana mı dediniz?
Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim.
Geraltın kılıcı 47
Üstün
Hocam "Galax" dediniz ondan sonra "düz" diyince lansman modeli anladım.Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim.
Bana sorduysanız bu GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli
Attığım modele göre nasıl peki?Hocam Galax dediniz ondan düz diyince lansman modeli anladım.
Geraltın kılıcı 47
Üstün
Hocam CP77 testi yapar mısınız? Hepsini OBS ile kaydedin.
Bu teste göre yapın:
Ek: Hocam 4070 EX Gamer testini yapmışlar. O zaman sorun yok. Bende şüpledindim biraz.