R Rifle Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 886 Çözümler 3 Beğeniler 343 25 Eylül 2024 #31 Geraltın kılıcı dedi: İyi duruyor. Çift fanlı 4070S'ten ısınmamasını beklemek abes kaçar. Ancak Hotspot bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam valla 5 dakkikalık testte böyle, peki sıkıntı teşkil eder mi, yani bu zamana kadar pek sıkıntısını görmedim.
Geraltın kılıcı dedi: İyi duruyor. Çift fanlı 4070S'ten ısınmamasını beklemek abes kaçar. Ancak Hotspot bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam valla 5 dakkikalık testte böyle, peki sıkıntı teşkil eder mi, yani bu zamana kadar pek sıkıntısını görmedim.
steelumut 67 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 522 Çözümler 7 Beğeniler 741 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Eylül 2024 #32 Asus DUAL.
Geraltın kılıcı 55 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.629 Çözümler 19 Beğeniler 3.789 Yer Cintra 25 Eylül 2024 #33 Rifle dedi: Hocam valla 5 dakkikalık testte böyle, peki sıkıntı teşkil eder mi, yani bu zamana kadar pek sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Hotspot donanımın en sıcak birimini belirtir.
Rifle dedi: Hocam valla 5 dakkikalık testte böyle, peki sıkıntı teşkil eder mi, yani bu zamana kadar pek sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Hotspot donanımın en sıcak birimini belirtir.
Talha Yiğit 1 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.661 Çözümler 10 Beğeniler 976 Yer Konya 25 Eylül 2024 #34 nisaa dedi: Canavar, canavar! fan biraz yavaş dönüyor sanki (!) Genişletmek için tıkla... Fanlar rahatsız etmiyorda düşük devirde rulman sesi geliyor AliExpress'ten sipariş edeceğim muhakkak.
nisaa dedi: Canavar, canavar! fan biraz yavaş dönüyor sanki (!) Genişletmek için tıkla... Fanlar rahatsız etmiyorda düşük devirde rulman sesi geliyor AliExpress'ten sipariş edeceğim muhakkak.
R Rifle Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 886 Çözümler 3 Beğeniler 343 25 Eylül 2024 #35 Geraltın kılıcı dedi: Sıkıntı olmaz. Hotspot donanımın en sıcak birimini belirtir. Genişletmek için tıkla... O zaman kartta bir sorun yoktur, bu dediğinize göre. Sorun da yaşamadım hiç şükür. Teşekkürler üzmediniz, seviliyorsunuz hocam. Geraltın kılıcı dedi: İyi duruyor. Çift fanlı 4070S'ten ısınmamasını beklemek abes kaçar. Ancak Hotspot bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Bu arada kart düz 4070.
Geraltın kılıcı dedi: Sıkıntı olmaz. Hotspot donanımın en sıcak birimini belirtir. Genişletmek için tıkla... O zaman kartta bir sorun yoktur, bu dediğinize göre. Sorun da yaşamadım hiç şükür. Teşekkürler üzmediniz, seviliyorsunuz hocam. Geraltın kılıcı dedi: İyi duruyor. Çift fanlı 4070S'ten ısınmamasını beklemek abes kaçar. Ancak Hotspot bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Bu arada kart düz 4070.
Geraltın kılıcı 55 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.629 Çözümler 19 Beğeniler 3.789 Yer Cintra 25 Eylül 2024 #36 steelumut dedi: Eki Görüntüle 85957 Asus DUAL. Genişletmek için tıkla... Asus valla tokatçıymış. Pulse'un fanını %65-70 seviyelerine getirince 67-69 derecede çalışıyor. Tabii Hotspot'ı saymazsak.. Ek: UV ile 60 civarlarına geliyor. Rifle dedi: Bu arada kart düz 4070. Genişletmek için tıkla... Lansman modeliyse sonuçlar mükemmel. Kart üretici firmalar kartın şık gözükmesi için alev topu yaratıyorlar!
steelumut dedi: Eki Görüntüle 85957 Asus DUAL. Genişletmek için tıkla... Asus valla tokatçıymış. Pulse'un fanını %65-70 seviyelerine getirince 67-69 derecede çalışıyor. Tabii Hotspot'ı saymazsak.. Ek: UV ile 60 civarlarına geliyor. Rifle dedi: Bu arada kart düz 4070. Genişletmek için tıkla... Lansman modeliyse sonuçlar mükemmel. Kart üretici firmalar kartın şık gözükmesi için alev topu yaratıyorlar!
R Rifle Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 886 Çözümler 3 Beğeniler 343 25 Eylül 2024 #37 Geraltın kılıcı dedi: Asus valla tokatçıymış. Pulse'un fanını %65-70 seviyelerine getirince 67-69 derecede çalışıyor. Tabii Hotspot'ı saymazsak.. Ek: UV ile 60 civarlarına geliyor. Lansman modeliyse sonuçlar mükemmel. Kart üretici firmalar kartın şık gözükmesi için alev topu yaratıyorlar! Genişletmek için tıkla... Hocam bana mı dediniz? Rifle dedi: Hocam bana mı dediniz? Genişletmek için tıkla... Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim. Rifle dedi: Hocam bana mı dediniz? Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bana sorduysanız bu GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli
Geraltın kılıcı dedi: Asus valla tokatçıymış. Pulse'un fanını %65-70 seviyelerine getirince 67-69 derecede çalışıyor. Tabii Hotspot'ı saymazsak.. Ek: UV ile 60 civarlarına geliyor. Lansman modeliyse sonuçlar mükemmel. Kart üretici firmalar kartın şık gözükmesi için alev topu yaratıyorlar! Genişletmek için tıkla... Hocam bana mı dediniz? Rifle dedi: Hocam bana mı dediniz? Genişletmek için tıkla... Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim. Rifle dedi: Hocam bana mı dediniz? Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bana sorduysanız bu GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli
Geraltın kılıcı 55 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.629 Çözümler 19 Beğeniler 3.789 Yer Cintra 25 Eylül 2024 #38 Rifle dedi: Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim. Bana sorduysanız bu GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli Genişletmek için tıkla... Hocam "Galax" dediniz ondan sonra "düz" diyince lansman modeli anladım.
Rifle dedi: Belki yanlış etiket atmış olabilirsinizdir diye, sorayım dedim. Bana sorduysanız bu GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli Genişletmek için tıkla... Hocam "Galax" dediniz ondan sonra "düz" diyince lansman modeli anladım.
R Rifle Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 886 Çözümler 3 Beğeniler 343 25 Eylül 2024 #39 Geraltın kılıcı dedi: Hocam Galax dediniz ondan düz diyince lansman modeli anladım. Genişletmek için tıkla... Attığım modele göre nasıl peki?
Geraltın kılıcı dedi: Hocam Galax dediniz ondan düz diyince lansman modeli anladım. Genişletmek için tıkla... Attığım modele göre nasıl peki?
Geraltın kılıcı 55 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.629 Çözümler 19 Beğeniler 3.789 Yer Cintra 25 Eylül 2024 #40 Rifle dedi: Attığım modele göre nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Hocam CP77 testi yapar mısınız? Hepsini OBS ile kaydedin. Bu teste göre yapın: Ek: Hocam 4070 EX Gamer testini yapmışlar. O zaman sorun yok. Bende şüpledindim biraz.
Rifle dedi: Attığım modele göre nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Hocam CP77 testi yapar mısınız? Hepsini OBS ile kaydedin. Bu teste göre yapın: Ek: Hocam 4070 EX Gamer testini yapmışlar. O zaman sorun yok. Bende şüpledindim biraz.