KS KS SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 16 Kasım 2024 #11 Hydrogen dedi: Ekran kaydı almak yasak olduğu için alamıyorsunuz, serbest olsa kimse Netflix'e para vermezdi zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm ama videodan videoya fark var. Kayıt almak istediğimi alamıyorum. Farklı videoyu Netflix'te alabiliyorum, neden? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2025
Hydrogen dedi: Ekran kaydı almak yasak olduğu için alamıyorsunuz, serbest olsa kimse Netflix'e para vermezdi zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm ama videodan videoya fark var. Kayıt almak istediğimi alamıyorum. Farklı videoyu Netflix'te alabiliyorum, neden?
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 17 Kasım 2024 #12 @Jennifer çok garip bir şey oldu, Opera'dan o ayarı kapadım. Ama hala ekran görüntüsü alabiliyorum.
Astrea Virgo Yetkin Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 715 Çözümler 3 Beğeniler 451 Yer Türkiye 17 Kasım 2024 #13 Tarayıcıdan kayıt alabilirsiniz ancak mobilde uygulama içinde kök izinleri aşamayacağınız için bir şey yapamazsınız. Hesabınızı çeşitli araçlar ile kullanmaya çalışmayın erişim kısıtlamasıyla karşı karşıya gelebilirsiniz.
Tarayıcıdan kayıt alabilirsiniz ancak mobilde uygulama içinde kök izinleri aşamayacağınız için bir şey yapamazsınız. Hesabınızı çeşitli araçlar ile kullanmaya çalışmayın erişim kısıtlamasıyla karşı karşıya gelebilirsiniz.