Ekranda renkler yanlış gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xopeSs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 342
  • Etiketler Etiketler
    chrome
Tekrardan Arch Linux kurdum fakat şu ana kadar hiç böyle olmamıştı. İnternetteki bazı konulara baktım ama onlar da işlemedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1726759106098.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 1726759603701.webp
    103,8 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum renk koru modunu falan mi actin bi gafletle? Linux'un edebilecegi bir is degil bu, DE bakar oraya.
Masaustu ortamin ne?

Renkleri tersine çevirme yapmışsın. Bu ayar genelde erişilebilirlik altında olur. Hangi masaüstü ortamını kullandığını göremediğimden spesifik olarak söyleyemiyorum.

İfadeler: 29
KDE Plasma kullaniyorsan:

Window Management > Desktop Effects > Colorblindness Correction ayarinda bir degisiklik mi yaptin? Veya kazara bir renk profili de yuklemis olabilirsin. ICC profili veya renk ayarlarini sifirlamayi dene.

İfadeler: 29
Sanırsam ekran kartı sürücüsünden dolayı veya GNOME bazlı bir bugdan dolayı oldu bu olay sorunu çözdüm:

Sistem başlık çubuğunu ve kenarlıklarını kullana basınca renkler düzeldi.

Dostum renk koru modunu falan mi actin bir gafletle? Linux'un edebilecegi bir is degil bu, de bakar oraya.
Masaustu ortamin ne?

Renk körü modu açık değil ve gece modu açabilmem lazım fakat bir hata veriyor.

Ay evet simdi hatirladim, bende de Chrome ayni sekilde sacma sapan renkler veriyordu. Chrome tarafli bir sorun bana kalirsa.

Siz GPU driverlarinizda sorun yasiyorsunuz ama, GPU'nuz ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…