i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
Yeni bir monitör aldım ve ekranın en üstlerine doğru lekemsi bir şey var ama çok büyük değil. Bu şey ölü piksel mi? Her renkte gözüküyor.

WhatsApp Image 2026-03-25 at 17.44.58.webp

WhatsApp Image 2026-03-25 at 17.44.58 (1).webp

WhatsApp Image 2026-03-25 at 17.44.58 (2).webp

WhatsApp Image 2026-03-25 at 17.44.57.webp

İade edip geçin. Ekranın içinde toz, kir gibi bir şey var. 3 kez sıfır aldığım monitörlerde denk geldim; birkaç pikseli kaplıyor ve soluk görünmesine sebep oluyor aynı sizdeki gibi. Mesela mouse imlecini tam oraya getirip sağ ve sol açıyla baktığınızda leke yer değiştirmiş gibi görünür.

İade edip geçin. Ekranın içinde toz, kir gibi bir şey var. 3 kez sıfır aldığım monitörlerde denk geldim; birkaç pikseli kaplıyor ve soluk görünmesine sebep oluyor aynı sizdeki gibi. Mesela mouse imlecini tam oraya getirip sağ ve sol açıyla baktığınızda leke yer değiştirmiş gibi görünür.

Evet iade edeceğim. Bu sorundan ayrı bir de cw var monitörde. 1 ayda iade ettiğim 2. monitör.

Ben de sistemimi ilk topladığım zaman monitör iadesiyle uğraşmaktan 1 ay kullanamamıştım sistemi, 4. alışımda ancak lekesiz ve ölü pikselsiz bir model alabilmiştim.

Çok kötü bir durum. İlk G27Q2 aldım, para iade oluncaya kadar bütün satıcılarda stok bitti. Şimdi bunu aldım eğer sorun çıkarsa M27Q2 QD alacaktım dün stok vardı, bugün bitmiş. Cw sorunundan dolayı aynı modeli almakta istemiyorum. Bu bütçede mantıklı monitör kalmadı.

Çok kötü bir durum. İlk G27Q2 aldım, para iade oluncaya kadar bütün satıcılarda stok bitti. Şimdi bunu aldım eğer sorun çıkarsa M27Q2 QD alacaktım dün stok vardı, bugün bitmiş. Cw sorunundan dolayı aynı modeli almakta istemiyorum. Bu bütçede mantıklı monitör kalmadı.
CW kronik değilse aslında aynısını alabilirsiniz. 1-2 yıldızlı yorumlarına falan bir göz gezdirin.