Meyvelilahmacun2
Çalışkan
Sadece siyah ekran üzerinde belli oluyor, yayılabilir mi? Yazılımsal olarak düzeltilebilir mi?
Bu ölü piksel değil, ilk kez böyle bir durum Asus'un sözde sıfır panel değişimi yaptığını iddia edip panel de böyle değişik renklerin barındığını görmemle panel içi arıza olduğunu anladım. Panelin içinde arıza var, servise gitmesi gerek.Sadece siyah ekran üzerinde belli oluyor, yayılabilir mi? Yazılımsal olarak düzeltilebilir mi?
Eki Görüntüle 195508
peki yayılabilir mi çok çok yaklaştığımda görebiliyorum yayılma olmayacaksa göndermeyi düşünmüyorum rahatsız etmiyorBu ölü piksel değil, ilk kez böyle bir durum Asus'un sözde sıfır panel değişimi yaptığını iddia edip panel de böyle değişik renklerin barındığını görmemle panel içi arıza olduğunu anladım. Panelin içinde arıza var, servise gitmesi gerek.
yayılabilir mi?Ekran bulutlanması dedikleri şey sanırım bu. Yazılımla çözemezsiniz.
Vallaha ben servisten böyle geldiğini görür görmez paketleyip tekrar servise kargoladım, uzun süre inceleyip yayılma oldu mu olmadı mı kontrol etme imkanım olmadı, yayılma ihtimali de olabilir.peki yayılabilir mi çok çok yaklaştığımda görebiliyorum yayılma olmayacaksa göndermeyi düşünmüyorum rahatsız etmiyor
Mümkün hocam. İnternette zamanla azaldığını söyleyenleri de görmüştüm ama yayılma ihtimali bence daha yüksek.
Servisle çok kötü deneyimler yaşadığım için gönderme taraftarı değilim. Biraz gözlemleyeceğim, ona göre gönderirim muhtemelen.Vallaha ben servisten böyle geldiğini görür görmez paketleyip tekrar servise kargoladım, uzun süre inceleyip yayılma oldu mu olmadı mı kontrol etme imkanım olmadı, yayılma ihtimali de olabilir.
Bugün oyunda siyah ekran gelirken fark ettim.Mümkün hocam. İnternette zamanla azaldığını söyleyenleri de görmüştüm ama yayılma ihtimali bence daha yüksek.