ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Animasyonlar takılıyor, Android eski tabletler gibi, oyunlar kasıyor ısınıyor. Ekranı ciddi derecede kırıldı. Cihazın içi bile gözüküyor. Bunun için ekran tamiri dışında veya başka yapmam gereken bir şey var mı? Nedense çoğu oyun 30 FPS çalışıyor. Ayrıca oyunda fazla kişi olunca kasılıp atıyor. Goose Goose Duck örnektir.

iPad 9. nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamazsanız sorununuzu anlamadım şimdi cihaz mı kasıyor yoksa ekran mı kırık? Eğer ekran kırıksa ve bir şekilde hasar anakarta sirayet ettiyse etkiliyorsa performans kaybı yaşamanız normal kağıt üzerinde ancak şahsen böyle bir durum duymadım hiç. Acaba iç ekrandaki hasardan kaynaklı böyle hissediyor olma şansınız var mı?

Yanlış anlamazsanız sorununuzu anlamadım şimdi cihaz mı kasıyor yoksa ekran mı kırık? Eğer ekran kırıksa ve bir şekilde hasar anakarta sirayet ettiyse etkiliyorsa performans kaybı yaşamanız normal kağıt üzerinde ancak şahsen böyle bir durum duymadım hiç. Acaba iç ekrandaki hasardan kaynaklı böyle hissediyor olma şansınız var mı?
Anakart değişimi ile ekran değişimi yapabilirim. Sorunum kasıyor, ama nedenini bilmiyorum şey olabilir kırık olmasıyla alakalı.

Cihazı yeniden başlatmayı veya sıfırlamayı denediniz mi?
Evet.