Bende ASUS çok seven biriyim eski monitörümde ASUS idi. Ben servise yolladığımda bunda sorun yok denilip geri yollandı, üstüne bana geri gelmesi 1 ayı geçti dediğim gibi. Üstüne çok düşmedim oyun oynarken vesaire gözükmüyor zaten. Her firmanın bir kusuru vardır, bugüne kadar kullandığım ASUS ürünlerinde bir kez başıma geldiği için takılmadım. Yakında ekran kartı yükseltip 2K OLED ekrana geçmeyi düşünüyorum zaten.
Doğrudur, ben de 1080 ekran kartı almıştım 2018'de, fanlarını temizlerken kırmıştım, daha 1 aylıkken
Götürdüm servise, müşteri memnuniyeti için sıfırdan fan seti taktılar, ücret almadılar, 2 gün sonra da elden teslim aldım. Ama işe yeni giren bir arkadaş yapmış, bakım vs. de yapmış, fan setini takarken vidaları tam sıkmamış, oyuna girdiğim gibi fanları %100'e vurdu ve işlemcisi yandı, tekrar götürdüm durumu anlattım, evet işlemcisi yanmış kusura bakmayın bizim hatamız dediler, değişim için onay verdiler ama Vatan Bilgisayar'dan almıştım ıslak imzalı kağıdını istediler. O kağıt da Vatan Bilgisayar'ın hiçbir ürününde yok, dükkandaki bütün kartları kontrol ettik hatta.
Sonrasında o kağıt olmadan olmaz dediler, ben de Asus Global'e mail attım, durumu anlattım. 1 gün sonra telefon ile aradılar ve değişim onayı verdiler. Kargo vs. ile göndermek çok riskli, bir de bireysel elden teslim ettiğinizde sizi de gördükleri için 1-2 günde sorunu çözüyorlar.
Hatta artık ekran kartlarına Ümraniye'deki yerlerinde bakmıyorlar, 2022'de ROG Strix 3080 almıştım 2. el bir arkadaştan, 1.5 yıl garantisi vardı. Bakım için Servispoint firmasına götürdüm, bazı ürünlere artık onlar bakıyormuş, fan temizliği, bakım vs. yapabilir misiniz garanti kapsamında dedim. Ücretsiz yaparız sorun değil dediler, 1 gün sonra fanları temizleyemedik dediler, o an çok önemli değil zaten sadece toz vardı dedim, ama Asus'dan bir mail aldım birkaç gün sonra, garanti süreniz bitmeden ürünü tekrar getirseniz ücretsiz fan seti değişimi yapacağız dediler.
Ben de yaklaşık 5 ay sonra götürdüm, bilgilerim mevcuttu ve 1 günde fan setini sıfırı ile ücretsiz değiştirip verdiler. Asus konusunda hep şanslıydım ve Türkiye'de bence Asus servisinden daha iyi servis yok benim gözümde. 10 yıldan fazla bir servis tecrübem oldu Asus'da
Sizinki bence yerinde olmadığınız için temsilci önemsizliğine kurban gitmiş
OLED konusuna gelirsek, şu an almak risk evet ama bence değer ya, OLED gerçekten çok farklı, iyi ki almışım diyorum her gün