Ekrem İmamoğlu çalışıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Özellikle altyapı ve ulaşım konusunda iyi işler yapıyor. Ancak tabii ki eksikleri var. Ben bu seçimde Zafer partisinin adayını destekliyorum açıkçası.

Baştan belirtmek isterim. İstanbul'da ikamet ediyorum ve gerçek bir belediyeciyim.
Partizan veya sağ, sol görüşle değil belediyecilikle, hizmet ile beslenen biriyim.

İstanbul artık çaresi olmayan bir şehir haline geldi. Aşırı kalabalık her milletten insanın bulunduğu ve ne yapılırsa yapılsın artık kurtulamayacak bir şehir.
İmamoğlu, şehri yıkıp yeniden inşa edemeyeceği için ufak projelerle büyük sorunları çözmeye çalışıyor.
Metro hatları genişledi. Bu alanda ciddi yatırımlar yaptılar ve alanında uzman personelleri çalıştırıyorlar.
Otobüsmüş, metrobüsmüş bunlar çözüm değil. Adam buraya boş yatırım yapmıyor. Kara ulaşımının en kilit seviyesindeyiz. Gidip saçma sapan otobüs hatları açmaktansa İstanbul'u metro ağları ile donatmak mantıklı bir hareket.
Başkan kim olursa olsun her zaman İstanbul'un sorunu ulaşımdı. Ulaşıma bir nebze çözüm olan adam muhakkak çalışıyor demektir.
Ben İmamoğlu'ndan memnunum. AKP'li diğer İlçe Belediye Başkanları da memnun: Hiç kimse boşa eleştiri yapmasın. İktidar bile teşekkür ediyorsa bu adam çalışıyordur.

Bu metro gerçekten güzel ya. Mersine'de yapılacaktı bütçe yok dedi belediye. Hükümet vermemiş destek için ücret.

Çalışıyor, baştan bütün şehri inşa edebilecek bir hali yok o kıt bütçeyle fakat altyapılara, metrolara ve kötü durumdaki yerlere gerçekten düzenleme getiriyor ve işini yapıyor.

Bana kalırsa şu anda yapabileceğinin en iyisini yapıyor.

Kaç defa İstanbul'a gittim. Her gittiğimde mutlaka bir şey değişiyor. Sadece İstanbul değil. Bütün şehirler değişiyor gibi. Adana'da mesela bir sürü alt geçit yapıldı. Çoğu ev kentsel dönüşüme gitti.

Bu söyleyeceğim çalışıp veya çalışmadığı anlamını çıkarmayın, ama İstanbul için çok büyük bütçeler veriliyor hocam.

Bizim Mersin'de sizin gibi CHP de fakat bizimki her şeyi iyide şu alt geçitlere önem vermiyor.

İfadeler: 199
Bu söyleyeceğim çalışıp veya çalışmadığı anlamını çıkarmayın, ama İstanbul için çok büyük bütçeler veriliyor hocam.
AKPnin borcunu kapamakta harcanıyor bütçe malesef :/

İfadeler: 683
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…