İşin komik tarafı bunları söylediğin zaman AKP'li ilan ediliyorsun; ulan muhalefet cacıksa eleştirmeyecek miyiz? Edilecek çok küfür var.
İmamoğlu muhabbetinden bağımsız olarak sadece şurada yazdığına katılıyorum, kalanına yorum yapmayacağım.

İşin doğrusu gelinen son nokta bu, muhalefeti eleştirdiğin zaman ya AKP'li ilan ediliyorsun, ya da muhalefete muhalefet olmakla suçlanıyorsun. Kimse burnundan kıl aldırmıyor.

Sen iktidarı kendi eleştirdiğin noktalardan, kendi partinin esas noktalarından (Milliyetçilik gibi.) böyle taviz verirsen elbette eleştirilirsin. Sonra neden muhalefet parça parça ayrılıyor, Memleket oluyor, İP oluyor, Zafer oluyor..

Böyle fraksiyonlaşıp yozlaşan muhalefet, iktidarın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey yapmıyor. Seçmen de en sonunda kararı sandığa gitmemekte buluyor, kalkıp da gitmeyen seçmene haksız diyebilir misin ki..

Son düzenleme:
Böyle fraksiyonlaşıp yozlaşan muhalefet, iktidarın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey yapmıyor. Seçmen de en sonunda kararı sandığa gitmemekte buluyor, kalkıp da gitmeyen seçmene haksız diyebilir misin ki..
Nereden tutsan elinde kalıyor.

Zamanında televizyona çıkıp 3 çocuk dediler, genç nüfus sayısı fazla olan bir ülke yerinde sayıyor, doğurarak üreyen bir memeli çevresel faktörlerden ötürü üremiyor.
Bugün gırtlağını düşünenler okulda okuyacak ÇOCUK, ÇALIŞACAK GENÇ bulamayınca bakalım ne yapacak?

20 sene sonra emekli maaşınızı öderler, takım tutar gibi partizanlığa devam.

Son düzenleme:
İmamoğlu muhabbetinden bağımsız olarak sadece şurada yazdığına katılıyorum, kalanına yorum yapmayacağım.

İşin doğrusu gelinen son nokta bu, muhalefeti eleştirdiğin zaman ya AKP'li ilan ediliyorsun, ya da muhalefete muhalefet olmakla suçlanıyorsun. Kimse burnundan kıl aldırmıyor.

Sen iktidarı kendi eleştirdiğin noktalardan, kendi partinin esas noktalarından (Milliyetçilik gibi.) böyle taviz verirsen elbette eleştirilirsin. Sonra neden muhalefet parça parça ayrılıyor, Memleket oluyor, İP oluyor, Zafer oluyor..

Hacı zaten problem o. Allah'a, Atatürk'e, Türk milletine küfretsen muhalefeti eleştirdiğinde çıkan ses çıkmıyor millette. Öyle bir siyaseti putlaştırma var bizde. Burada baya bi tartışma dönmüştü de sonradan silinmiş hepsi. 15 yaşında bacak kadar çocuklarla siyasete girmek esasen bomboş iş, şamarı atıp yollamak lazım bunlara. Ha bazılarının yaşı büyüse de aklı büyümüyor orası ayrı. 😂:rofl:
Muhalefeti eleştirmeden adam etmek mümkün değil, ben hem iktidara hem muhalefete gerekeni söyleyip yargılamaktan çekinmiyorum. Hiçbir partiyi dondurma yalar gibi yalamam. Hayatında bir tane siyasi ortamda bulunmamış, tarih bilgisi olmayan ergenlerle tartıştık.

Fevzi Çakmak, Atatürk'ten sonra CHP'nin bozulduğunu görünce, 'Onların o altı okları yok mu? Onları birer birer kırıp g...tlerine sokacağım' demişti. (Niyazi Berkes, Unutulan Yıllar)
Evvela büyük adam, Atatürk ilkelerini kaldıran İnönü denen herifin yolundan gidiyor hâlâ CHP.

GHeOjq_W0AAkOwo.webp

Onun siyasi yaşamı bitti. Sadece yargılanması 15 yıl sürer. Dilek Hanım aday olmalı.

İBB'de göç birimi kuran, Suriyeli göçmenlere daha fazla alan açacağını söyleyen adamın normalde direkt ömür boyu hapis yemesi lazım en az. Diplomasında da büyük ihtimalle üç kağıt yapmış. İşin komik tarafı bunları söylediğin zaman AKP'li ilan ediliyorsun; ulan muhalefet cacıksa eleştirmeyecek miyiz? Edilecek çok küfür var. İmamoğlu'nun daha beter olduğu günler görmek dileğiyle. Şu solcu bomboş ayaklardan da kurtulun, bütün dünyada bitiyor bunlar; daha isyan, devrim diyor. 🤣
Trt bile o meşur kasadan para alma görüntülerini çok eski olduğunu imamoğlu'ilgisi olmadığını kabul etti. İftiracılar biride iftira attığını kabul etti .Daha neyi savunuyorsun? Pes pes adalet herkese lazım olacak.

Trt bile o meşur kasadan para alma görüntülerini çok eski olduğunu imamoğlu'ilgisi olmadığını kabul etti. İftiracılar biride iftira attığını kabul etti .Daha neyi savunuyorsun? Pes pes adalet herkese lazım olacak.
Birader paradan kasa alma olayıyla ilgili bir şey yazmış mıyım ben bak bakayım? Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim. İSPARK'a PKK sempatizanı terörist o. çocuklarını yerleştirmesi gibi sebeplerden karşıyım ben. Okuduğunu anlayamayan halinle daha neyi savunuyorsun diye yeltenmişsin birde, bağırtma oğlum ya. :rofl:

İktidar olması, muhalif olması hiçbir şekilde fark etmez ne olursa olsun eleştirip yükseleceğiz.
Atatürk ne diyordu, "Partide bir yanlışı, bir eksikliği gördüğünüz zaman kayıtsız şartsız eleştireceksiniz. Yapılan herhangi bir yanlışa müsamaha göstermek son derece yanlıştır; mahzuru faydasından büyük olur."

Atatürk'te kendi döneminde eleştirildi, ama adam bu eleştirileri gördü, hatasında ısrar etmedi ve bir liderin yapması gerekeni yapıp düzelterek gençliğe bu ülkeyi emanet etti.
Atatürk'te bu halkın günümüzdeki gibi bozulacağını tahmin ediyordu yüksek ihtimal, Recep Peker, CHP tablosunu imzalatmak için Atatürk'e götürdüğünde, "Nereden bileyim CHP'nin sonsuza kadar benim partim olarak kalacağını?" demişti.

Şu anki CHP'yi Atatürk görse meydanda kurşuna dizdirirdi, olması gereken de bu. Şu zihniyetle konuşarak sorun çözülemez.

Diploma konusuna tekrar gelirsek, AkademikLink kanalında bunun hakkında güzel bi video var.