İdare ediyor, kötü değil. Elinden geleni yapıyor, iyi bir insan dışarıdan bakılınca.
Bütçe çok değil fakat keşke depreme karşı keşke daha çok bir şey yapılsa, süreç çok yavaş işliyor gibi. Keşke hükümet de destek verse.
Ulaştırma Bakanlığı, yeni havalimanı üzerindekini yaptı.
Aslında bu zamana kadar ulaştırma bakanlığının ve belediyenin yaptığı olarak ikiye ayrılan bir durum yoktu.
Kadir Topbaş döneminde de birçok metro hattını ulaştırma bakanlığını açtı ama ikiye ayırmıyorlardı.
Ben şahsen İmamoğlu'na atacağım. Her şeyden önce her ne kadar belli bir bütçesi olsa da yapmak/ yapılmak istenen projelerin devlet tarafından desteklenmemesi ( Kredi, onay verilmemesi gibi...) ve altyapı konusunda özellikle iyi işler başarması bence bir şansı daha hakettiğini gösteriyor.
İdare ediyor, kötü değil. Elinden geleni yapıyor, iyi bir insan dışarıdan bakılınca.
Bütçe çok değil fakat keşke depreme karşı keşke daha çok bir şey yapılsa, süreç çok yavaş işliyor gibi. Keşke hükümet de destek verse.
AKP'den destek almıyor kimseden para almadan yapıyor bu adam yani biraz merhametli olalım. Yavaş yavaş yapacak İstanbul büyük şehir tüm binaya bir anda nasıl deprem hazırlığı için kentsel dönüşüm yapsın? Biraz düşünelim lütfen. Çünkü Ekrem İmamoğlu bunu kendi parası ile yapıyor hükümet'ten para ile yapmıyor bunu'da göze alıp yorum yapalım lütfen.
Ben şahsen İmamoğlu'na atacağım. Her şeyden önce her ne kadar belli bir bütçesi olsa da yapmak/ yapılmak istenen projelerin devlet tarafından desteklenmemesi ( Kredi, onay verilmemesi gibi...) ve altyapı konusunda özellikle iyi işler başarması bence bir şansı daha hakettiğini gösteriyor.
Şu an kendi parası ile bir şeyler yapmaya çalışıyor ve yapıyor'da. Hükümetin gitmesi lazım daha iyi temel atması için. Şu an bir şey yapmadı diyen insanlar bir şeyi atlıyor çünkü adam kendi parasıyla anca bu kadar yapıyor ve adamın tüm yapacağı yeniliklere akparti karşı çıkıyor bunu da unutmamak lazım.
Ekrem İmamoğlu tatil yapıyor İstanbul'a ne yaptı ki? Diye konuşanlar bu görselden utanır mı bilmem ama bu görselin bir de bir gerçeği var Ekrem İmamoğlu'na AKP karşı çıkmasına rağmen bühçesine akparti yardım etmemesine rağmen bunları yaptı ve başardı Oy'u sonuna kadar hak ediyor. Eğer kazanamazsa ben çok üzülürüm ve ağlarım ciddiyim. Çünkü bu adam kendi paraları ile bir şey yapmaya çalıştı hırsızlık yapmadı uğursuzluk yapmadı çarpmadı çırpmadı ama eminim bizim halka Ekrem başkan gibi adam bir numara ağır gelir. Hak etmiyorlar.