- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Yahya Nuroğlu
Uzman
İstanbul'da bir icraatini görmedik. Bu adamın Türkiye gibi bir ülkeyi yönetebileceğini düşünmüyorum.
Ben de böyle düşünüyorum.Abi, sana katılmıyorum. Beğenmemek ile gidip değişim için oy vermek zorunda kalmak bence farklı şeyler. Bunlar çaresizliğin istismarını çok iyi yapan kişiler. Zaten elimizde pek seçenek yok diye bu kadar rahatlar. Beğenmiyorum ama yine de mecburiyetten önseçim ile seçtikleri adaya basacağım.
İmamoğluna benim içim hiç ısınmıyor. Mansur Yavaş yaşlı evet ama daha iyi başkanlık yapacağını düşünmekteyim.
Belki eski sisteme dönüldügünde Cumhurbaşkanı İmamoğlu, Başbakan Yavaş olabilir. Böyle bir durumun garantisinde oy verebilirim.
Onun haricinde son seçimde de görduk tuvalet terliğine oy veririm diyen kesimin karşısına hangi adayın çıkarıldığı.
- Makaleler
- 1
Abi bari göz göre göre yapmayın ya, tarihi eserlerin restorasyonundan tutun yolların bakımına ordan tutun metrolara kadar adam çalışıyor. Dün gece her an belediye arabaları karı temizliyor ve tuzlama yapıyordu.İstanbul'da bir icraatini görmedik. Bu adamın Türkiye gibi bir ülkeyi yönetebileceğini düşünmüyorum.
Kim bilir ne kadar ambargoya ve baskıya maruz kalıyor uzun adamı 5 sene daha göreceğime ne olursa olsun.İstanbul'da bir icraatini görmedik. Bu adamın Türkiye gibi bir ülkeyi yönetebileceğini düşünmüyorum.
erdym
Üstün
Abi bari göz göre göre yapmayın ya, tarihi eserlerin restorasyonundan tutun yolların bakımına oradan tutun metrolara kadar adam çalışıyor. Dün gece her an belediye arabaları karı temizliyor ve tuzlama yapıyordu.
Diğerlerini bilemem ama M2 çok kötü durumda, artık düzeltilmesi gerek gerçekten. Neredeyse her duraktaki yürüyen merdivenler bozuk ve İstanbul Üniversitesinin oradaki asansörler yukarı çıkmadan kapıları açmaya başlıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık değişimin şart olduğunu düşünsem de Erdoğan’ın karşısında nitelikli bir aday olduğunu maalesef düşünmüyorum. Bu, AK Parti’ye oy verdiğim ya da vereceğim anlamına gelmez.
İstanbul’un hâline bir bakın, ne görüyorsunuz? Sürekli arızalanan otobüsler, yürüyen merdivenler, asansörler, bantlar... İETT otobüslerinin arızalanmasını geçtim, ihmalkârlıktan alev aldıklarına tanık oluyoruz. Ekrem İmamoğlu; söz verdiği vaatlerin bazısını gerçekleştirmeyen, sorulduğunda hatırlamadığını söyleyerek geçiştiren biri değil mi? Sorumsuzluk had safhada açıkçası, bu sorumsuzluğu göz ardı mı edeceğiz? Ekrem İmamoğlu’nun kayda değer icraatlarını sıralamanızı istesem Kent Lokantalarından başka ne yazabilirsiniz? Elbette yazarsınız ama önemli olan yazacaklarınızın dişe dokunur olmasıdır. Bu konuyla ilgili daha çok şey yazılabilir de neyse diyorum.
Türk milleti olarak çıkmaza girdiğimiz ortada. Milyonlar olarak bir araya gelip tepki koymadığımız sürece bu düzenin son bulacağına ihtimal vermiyorum. Artık bu düzenin son bulmasını, ülkenin aydınlık yarınlara kavuşmasını istiyorsak el ele vermemiz şart ama lafta kalıyor maalesef.
Muhaliflere insaniyet namına soruyorum: Daha İstanbul’u layıkıyla yönetemeyen adamdan 85 milyon nüfuslu Türkiye’yi idare etmesini nasıl bekleyebiliriz? Bu adama nasıl güvenebilir, bu adamdan nasıl medet umabiliriz? Atatürkçülük maskesiyle milliyetçilik oynamayan, hakiki milliyetçi olan ve ömrünü millî değerlerin korunmasına ve gelişmesine yönelik şahsi çıkar gözetmeksizin adayacak kim var? Ülkenin hâli şöyle böyle demeyin, aksini iddia etmiyorum ki etmem de zaten. Bana göre CHP, beterin beterini yaşatma potansiyeline sahip bir partidir; Atatürk’ün izinden ve ideolojilerinden kopmuştur, hizmet anlayışları vasattır. Bugün böyle olduğuna inanıyorum, yarın ne olacağı meçhul.
Denize düşen yılana sarılır ama bazı şeyleri öngörebilmenin hayli önemi vardır. Ülkemiz için önümüzdeki seçimlerde hayırlısı neyse o olsun. Umarız ki Türkiye her açıdan düzelişe doğru yol alır diyelim.
İstanbul’un hâline bir bakın, ne görüyorsunuz? Sürekli arızalanan otobüsler, yürüyen merdivenler, asansörler, bantlar... İETT otobüslerinin arızalanmasını geçtim, ihmalkârlıktan alev aldıklarına tanık oluyoruz. Ekrem İmamoğlu; söz verdiği vaatlerin bazısını gerçekleştirmeyen, sorulduğunda hatırlamadığını söyleyerek geçiştiren biri değil mi? Sorumsuzluk had safhada açıkçası, bu sorumsuzluğu göz ardı mı edeceğiz? Ekrem İmamoğlu’nun kayda değer icraatlarını sıralamanızı istesem Kent Lokantalarından başka ne yazabilirsiniz? Elbette yazarsınız ama önemli olan yazacaklarınızın dişe dokunur olmasıdır. Bu konuyla ilgili daha çok şey yazılabilir de neyse diyorum.
Türk milleti olarak çıkmaza girdiğimiz ortada. Milyonlar olarak bir araya gelip tepki koymadığımız sürece bu düzenin son bulacağına ihtimal vermiyorum. Artık bu düzenin son bulmasını, ülkenin aydınlık yarınlara kavuşmasını istiyorsak el ele vermemiz şart ama lafta kalıyor maalesef.
Muhaliflere insaniyet namına soruyorum: Daha İstanbul’u layıkıyla yönetemeyen adamdan 85 milyon nüfuslu Türkiye’yi idare etmesini nasıl bekleyebiliriz? Bu adama nasıl güvenebilir, bu adamdan nasıl medet umabiliriz? Atatürkçülük maskesiyle milliyetçilik oynamayan, hakiki milliyetçi olan ve ömrünü millî değerlerin korunmasına ve gelişmesine yönelik şahsi çıkar gözetmeksizin adayacak kim var? Ülkenin hâli şöyle böyle demeyin, aksini iddia etmiyorum ki etmem de zaten. Bana göre CHP, beterin beterini yaşatma potansiyeline sahip bir partidir; Atatürk’ün izinden ve ideolojilerinden kopmuştur, hizmet anlayışları vasattır. Bugün böyle olduğuna inanıyorum, yarın ne olacağı meçhul.
Denize düşen yılana sarılır ama bazı şeyleri öngörebilmenin hayli önemi vardır. Ülkemiz için önümüzdeki seçimlerde hayırlısı neyse o olsun. Umarız ki Türkiye her açıdan düzelişe doğru yol alır diyelim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube