- Makaleler
- 1
Sen benim yazdiklarimi okuyup anlayarak cevap verdigine emin misin?Evet. Direk içinde yaşıyorum. Ayrıca benim sıkıntıdan kastım İstanbuldaki sıkıntılar. Siz ne anladınız?
Sen benim yazdiklarimi okuyup anlayarak cevap verdigine emin misin?Evet. Direk içinde yaşıyorum. Ayrıca benim sıkıntıdan kastım İstanbuldaki sıkıntılar. Siz ne anladınız?
Evet az önce zahmet edip okudum. Sizin de haklı olduğunuz yerler var. Ama bence hala İmamoğlu, Tayyip'in bile yanına gelemez siyaset olarak. İmamoğlu siyaset yapamaz. Önce İstanbuldaki sorunları düzeltsin ondan sonra gözüme girmeye başlar. Ama şu an İmamoğlu da dahil hiçbir adayı Cumhurbaşkanı olacak kalitede görmüyorum.Sen benim yazdiklarimi okuyup anlayarak cevap verdigine emin misin?
Çok üzüldümEki Görüntüle 127406
Açıkça diyorum bu cümleden sonrasını okumadım.
AKP’liyim desen yeterdi aslında. Bu kadar zorlamana gerek yok.
Abi kim takar senin ne gordugunu. Tayyip'in yerine bozuk saat koysan gunde iki 24/2 dogru ihtimaliyle daha iyi yonetir Turkiye'yi. Sen Tayyip'i siyasetci saniyorsun da. Tayyibin arkasinda Feto doneminde oldugu gibi CIA durmazsa, koy bakkali isletemez. Tayyip Sekil 1 A, ornekte goruldugu gibi.Evet az önce zahmet edip okudum. Sizin de haklı olduğunuz yerler var. Ama bence hala İmamoğlu, Tayyip'in bile yanına gelemez siyaset olarak. İmamoğlu siyaset yapamaz. Önce İstanbuldaki sorunları düzeltsin ondan sonra gözüme girmeye başlar. Ama şu an İmamoğlu da dahil hiçbir adayı Cumhurbaşkanı olacak kalitede görmüyorum.
Ben 23 yıldır İstanbul’da yaşıyorum. İmamoğlu’ndan önce mahallemize çöp arabası girmiyordu. İmamoğlu geldikten 1-2 ay sonra ilk defa çöpler toplandı ve yollar yıkandı. İstanbul’un havası bile değişti. Metro ve trafik konusuna gelirsek; metro yoğunluğu AKP dönemine nazaran ciddi oranda az. Her gün metro kullanıyorum benden iyi bilemezsin. Ayrıca İstanbul’da inanılmaz mülteci var. 5 yıl önceki nüfusla su anki İstanbul nüfusu aynı değil. Şehir planlaması olmayan bir şehirde Atatürk gelse trafik sorununu çözemez.İmamoğlu belediye başkanı olmadan önce bu sıkıntıların çoğu yoktu.
Serbest piyasa bu ülkede zaten yok. Devletçi piyasaya yakın bir karma piyasa var ve emin olun serbest ekonomi tam anlamıyla düzgün uygulansa Türkiye çoğu ekonomik sorununu çözer. Tam yatırım almadık bir coğrafi konumdayız ve ortam buna uygun. Dış politikada iyi dediğin şahsin falsolarını buraya yazsam destan olur destan.Bunun çözümü için de serbest piyasanın kalkması gerektiğini düşünüyorum. Yaşam kalitesi konusunda mevcut iktidara yapabileceğim en büyük eleştiri vergilendirme politikası olur.
Partili değilim. Tüm partilerin yozlaştığını düşünüyorum. O yüzden hiçbir partiyi tutmuyorum. Ayrıca istediğim partiyi de tutrarım.AKP’liyim desen yeterdi aslında. Bu kadar zorlamana gerek yok.
Siyaset bu. Bizim bilmediğimiz daha neler vardır arkaplanda. Ekonomi sorununa gelirsek serbest piyasa olmadığına katılmıyorum. Aynı mahalledeki aynı zincir marketin farklı şubelerinde bile fiyatlar oynuyor.Serbest piyasa bu ülkede zaten yok. Devletçi piyasaya yakın bir karma piyasa var ve emin olun serbest ekonomi tam anlamıyla düzgün uygulansa Türkiye çoğu ekonomik sorununu çözer. Tam yatırım almadık bir coğrafi konumdayız ve ortam buna uygun. Dış politikada iyi dediğin şahsin falsolarını buraya yazsam destan olur destan.
Mecburiyetten oy verme kararı aldım.Oy vermeyeceğim asla. Erdoğan'dan devamız. Solculara oy moy yok!