Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelik olarak Atatürk Türkiye'sini bir garantiye almamiz lazim.
Bu garantiyi veren kimselerin olduğunu düşünmüyorum. Atatürk’ün Türk milletine karşı olan hizmet aşkı ve anlayışını hiçbir adayda görmüyorum. Ülkenin yönetimini “aday seçme lüksümüz yok” düşüncesiyle ehil olmayan ellere teslim etmenin ne denli doğru olup olmadığı hakkında görüş belirtmeyeceğim. Türkiye gibi çetin bir ülkeyi Atatürk’ün ideallerine sadık kalarak yönetecek bir adayın olduğuna inanmıyorum.

Konunun uzamaması adına kısa kesiyorum çünkü kararlarımız belli, görüşlerimiz net. Yanıtınız için teşekkür eder, esenlikli günler dilerim.

Bu garantiyi veren kimselerin olduğunu düşünmüyorum. Atatürk’ün Türk milletine karşı olan hizmet aşkı ve anlayışını hiçbir adayda görmüyorum.
Anlatamadim, durum cok daha kotu. Ulke elden gitmek uzere yani. Biz kahraman aramiyoruz, basimizdaki beladan kurtulsak yetecek bir sure.

Anlatamadim, durum cok daha kotu. Ulke elden gitmek uzere yani. Biz kahraman aramiyoruz, basimizdaki beladan kurtulsak yetecek bir sure.
Ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum ama katılmadığım noktalar var. Burada uzun uzun açıklamalar yapabiliriz ama gerek görmüyorum. Herkesin görüşü kendince doğrudur nihayetinde.

Tüm ulus için hayırlısı olsun. Her ne kadar şu anki durumda memduh biri olmasa da kötünün iyisi neticede. İnşallah kazanır da bir an önce bu cefadan kurtarır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alaka? Ne saçma cümle. Sene 2025 gidip mahalle, sokak sokak gezip insanlara aday oldum mu desin?

Asıl o ne kadar saçma cümle? TikTok'un kitlesinin 7-15 yaş arası olduğunu bilmeniz gerek. Hem Instagram, Twitter yok mu? Kapanmanın eşiğinde bir platformda siyasetin olmasını doğru bulmuyorum.

Asıl o ne kadar saçma cümle? TikTok'un kitlesinin 7-15 yaş arası olduğunu bilmeniz gerek. Hem Instagram, Twitter yok mu? Kapanmanın eşiğinde bir platformda siyasetin olmasını doğru bulmuyorum.
@seeraddar Gülmek yerine konuşurmusunuz?

Son düzenleme:
Şu durum 2023 seçimlerinde gerçekleşseydi, muhtemelen şu an İmamoğlu CB idi. O değil de, kendini "Osmanlı Sultanı" zanneden malum şahsiyet tekrardan anayasayı çiğneyecek mi gerçekten merak ediyorum. Eğer yine çiğnerse ve çoğunlukla kendisine oy veren şehirler sabit kalırsa, sonuç ne olursa olsun bu ülkeden umudumu tamamen keseceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.