• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır'da: Amed spor'u destekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    spor
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tam olarak aynı düşüncedeyim.

Değişterecek varsa varsın değiştirsin.

Bazı troll sayfaların yorumları hep taşlanmış.

Arkadaşlar, peki bu konuşma oyunuzu değiştirecek mi?

Halk olarak oy oranında etkisi ne olur?
Oy oranına herhangi pozitif/negatif bir etkisi olacağını sanmam. "Neden?" derseniz de, zaten halihazırda elebaşını çıkarmaktan bahseden bir yönetimin altındayız. İnsanlarımızın artık "kötünün iyisi ya." diyecek bir takati de yok çünkü gerçekten karşımızda benden yaşlı bir iktidar duruyor. Açıkçası yalan söylemeyeceğim, sonraki seçimde bile gerçekten kaybedecekler mi ondan bile emin değilim. "Devlet ayrı Hükümet ayrı bro ya." diyenlerin bile azaldığını göreceksiniz çünkü 20+ yıldır başta olan biri aynı anda hem Devlet olmuştur hem de Hükümet. Ne yapacağı, yapılacağı bilinmez. Bu işe nokta koyulacaksa gireceğimiz süreçte halkın gözü açık ve tetikte olması gerek ama açıkçası bu ruh haliyle hiç zannetmiyorum...

Amedspora karşı mısın? Cevap büyük ihtimal evet, demek ki belli bir kesimi direk onun bağlı oluğu gruba yıkıyorsun bana dediğin şeyi zaten kendin yapıyorsun.
ırklarla, milletlerle sorunumuz yok. Bölücülüğü, terörü destekleyen "mağdur" kisvesi altında boş laf yapan insanımsılarla sorunumuz var
Sorunun onlarla ise onlarla kalsın. Neden bir futbol kulübünü desteklediğini söyleyen bir siyasetçiye tepki gösteriliyor veya tepki verilmesi beklenecek şekilde haberi yapılıyor?
Irkçılık falan da yok, sence ırkçılık yapsaydık böyle mi yapardık sanıyorsun?
Yapsak böyle mi yaparız gibi tehditkar davranmak hiç doğru bir uslüp olmadığı gibi bariz bir eziklik psikolojisi söyleyeyim dedim. Irkçılık yok diyemezsin en basitinden neden sosyal medyada Kürt kelimesi k*rt vb. şekillerde yazılıyor? İnsanlara Kürt olmanın kötü bir şey olduğu iteleniyor?
En son şuraya geliyoruz senin de başta dediğin gibi madem yapılan bir hareketi bütün bir ırka yoramayız bir taraftar grubunun hareketini de kulübe yoramazsınız.
Ne demek Türkiye'de "kendi istediği şekilde bölücülüğü öven sözler söylenir?"
Böyle bir şeyi nasıl çıkardın bilmiyorum ama öyle bir şey demek de istemedim zaten. Neyi övücülük olarak anlıyorsun önemli olan budur, her biji Amedspor bile bölücü olarak anlaşılıyorsa çok büyük sorun vardır.

En son şuraya geliyoruz senin de başta dediğin gibi madem yapılan bir hareketi bütün bir ırka yoramayız bir taraftar grubunun hareketini de kulübe yaramazsınız.
Ağlatma ya. 3-5 kişinin yaptığını bir kulübe yaramazsınız diyorsun kulübün taraftarı zaten Kürdistancı taraftar. Adı bile Amedspor. Sanki bana takımın adı Diyarbakırspor . Savunacağım diye saçmalamışsın dost.

Evet dostum ben o takımın taraftarıyım ve sen bana terörist diyorsun. Hatta direk Diyarbakır'a terörist diyorsun. İyi madem sonra niye gelişemiyoruz, bazılarının bazı kafalardan çıkması gerek demedi demeyin.

Ben kendisine kesinlikle oy vernem. Cok cikarci ve her yone donen kaypak bir adam. Amedspor bir spor klubu degil siyasi olusumdur. Bunu bilmemesi imkansiz. Nasil kendini milliyetci gosterip ne halt oldugu belli olmayanlara uzaksam bu adama da o kadar uzagim.

Amedspora karşı mısın? Cevap büyük ihtimal evet, demek ki belli bir kesimi direk onun bağlı oluğu gruba yıkıyorsun bana dediğin şeyi zaten kendin yapıyorsun.

Evet, taraftarı ve yöneticileri belli, kendilerine çekidüzen verirlerse amenna. Yoksa daha çok nefret toplarlar. "Sana dediğim şeyi" mi yapıyorum, ırkçılık mı? Kelime anlamını bile bilmediğine eminim, ayrıca üstte belirttiğim gibi. Kendi vatanımı savunmak ırkçılık oluyorsa, bölücülüğe ses çıkarmak ırkçılıksa evet, ırkçıyız diyorum. Bu üçüncü söyleyişim.

Sorunun onlarla ise onlarla kalsın. Neden bir futbol kulübünü desteklediğini söyleyen bir siyasetçiye tepki gösteriliyor veya tepki verilmesi beklenecek şekilde haberi yapılıyor?

Yahu sen hala sorunu anlamamışsın ki, kime ne laf anlatacağım ki? Boş duvarla konuşuyor gibi hissediyorum.

Eziklik psikolojisi mi? Tehditkâr davranmak mı? Realiteden uzak bir arkadaşsın sanırım. Sosyal medyada da kendi ürettiği içeriklerde olmayan ülkenin sloganını yapmak ve bunu övmek, terörist destekçiliği yapmak, Türklere edilen sayısız hakaret, kürtlerin de yaptığı onlarca propaganda ve "sürt*rk" gibi ezikliğin diplerini belli eden söylemler? Savunduğun şeyi savunmak için savunuyorsun ve çok saçmalamışsın. Spor kulübünün de ne olduğu ortada. Yöneticileri açıkça terör destekçisi, sen bunları savunmaya devam ederken dışarıya terörist savunucusu gibi bir imaj çiziyorsun haberin olsun.

Yine tekrar ediyorum ama cidden sen sorunu hâlâ spor, ırk vb. olarak ayırıyorsun, bölücü ucubelerin yaptığı etkiyi hâlâ kavramamışsın, Amedspor'un yöneticilerini anlamamışsın vb. bir sürü şeyi anlamıyorsun. Bence en iyisi bu konuyu uzatmayalım çünkü karşımdakine bir şey anlatamadığımı anladım, iyi Sosyaller.

Son düzenleme:
@Isenea Dieur Has,

Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır'da: Amed spor'u destekliyorum​

Adlı konuyu tartışıyoruz, bunun arkasından nefret kustuğunu görüyorum fakat. Şehirimin takımını desteklemeye devam edeceğim varsın bana bölücü desinler umrumda değil.

@Isenea Dieur Has

Hocam inatla olayın aslını anlamak istemeyen birine makale bile gösterseniz anlamayacak. Boşuna uğraşıyorsunuz. Maalesef ülkemiz insanlarının bir kısmı inatla bazı şeyleri anlamak istemiyor ve olayı başka yerlere çekmeye çalışıyor. Merak etmeyin Amed spor gibi oluşumlar elbette kapatılacak ve takım yönetimi alabileceği en ağır cezaları alacak. Umudum o yönde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…