Yapıyorlar, çünkü yapabiliyorlar. Öyle korkuyorlar, kaybedecekler vs falan, yok öyle bir şey arkadaşlar, kendimizi kandırmayalım. Eğer durum tespitini yanlış yaparsanız bulduğunuz çözümler işe yaramaz. Bu yıllardır böyle.

Üzücü bir durum.

Son düzenleme:
Şaka gibi memleket olduk tek diyeceğim bu. İnsanımız beni daha ne kadar şaşırtabilir dedikçe Twitter'da her gün daha da şaşırıyorum. O yüzden sıfır ümidim kaldı. Hakkımızda hayırlısı.

Dostlar bugün kafasına göre diploma iptal edip rakiplerini yine kafasına göre içeri aldıranlar yarın babanızla aranızda bulunan kan bağını bile iptal edebilirler. Köprüden önceki bütün çıkışlar teker teker kapanıyor yani.

Devletle hükümeti ayıran arkadaşlara bir sorum var. Şu an senin devletin ne yapıyor? Ümit Özdağ'ı içeriden çıkaramayan 4000 yıllık devlet Ekrem İmamoğlu için de sessiz mi kalacak? Muhtemelen kalacak; o zaman kendi bildiğini yapan sözde "hükumet" ile devleti ayıran nedir? Bu muhabbet çok alakasız durmuş olabilir ama değil. Zamanında çok dedik, bunlar kendi devletini kurdu hukuku yok sayarak devam ediyorlar ve devam da edecekler. Bu tayfa sahte gündemlere, sahte rakiplere kanmaya devam etsin. Tuzu kuru olanlara hava hoş, bundan sonra suçu sağa sola atanlar, suçluyu seçemeyenler düşünsün. Yarın protesto için sokağa inilse 100 kişiden çıkan bir tane transa, kürtçüye, feministe takılacak ve onun hakkında konuşacak çünkü kapasitesi O, ona öğretilen de o. İtaat etmekten başka yapabileceği bir şeyi yok, herhangi bir eleştiri kapasitesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara artık diyecek söz kalmadı. Sultan Süleyman bile hiçbir variyetini alamadan gitmiş. Hakkın rahmetinden kaçış olmaz amenna. Er ya da geç seni de bulur. Bu aziz mübarek günde insanların günahına giriyorsun ya Allah'ından bul.

1000016177.webp