Detaylar
Kim cevapladı?gustavo
Üstün
Mansur Yavaş'a da umarım bir şey yapmazlar.
Hmm...
Hmm...
Son düzenleyen: Moderatör:
Sparrow
Uzman
Eninde sonunda ona da yapacakları kesin. Mesele diploma değildi hiçbir zaman.
Blackraven
Üstün
İmamoğlu bugünleri öngördüğü için bütün siyasi partilerle dirsek teması yapıyordu ama zort nesli bu forumda dahi eleştirdi, hakaret etti. Aynı zort nesli buna en ufak bir tepki dahi vermez anca Twitter'da 2-3 retweet atarlar sonra da başlarına iş gelmesin diye silerler. Yine dalga geçtikleri beton CHP'li teyzeler ve dayılar meydanları doldurur. Biz Gezi'de daha liseli bebeyken meydana çıktık ama zort nesli bize terörist dedi, dalga geçti. Şimdi bakalım ne yapacaklar.
Ülkeden kaçabilen kaçsın kalanlara Allah yardımcı olsun. İmamoğlu başa geçse bile bu ülkenin düzelmesi 30 sene sürecek. Hayatınızı mahvetmeyin kaçın ve kurtulun. Euro'da 42 olmuş he he he yazın gelip tatilimi yaparım artık.
Ülkeden kaçabilen kaçsın kalanlara Allah yardımcı olsun. İmamoğlu başa geçse bile bu ülkenin düzelmesi 30 sene sürecek. Hayatınızı mahvetmeyin kaçın ve kurtulun. Euro'da 42 olmuş he he he yazın gelip tatilimi yaparım artık.
BozkurtFYNh
Uzman
Ülkede kasa boş ülke batık ülke çöküşte ülkede hukuksuzluk adalet bitmiş mülteciler ülkeye doldurulmuş ama bu olayları bahane edip üstünü kapatıyorlar seçimi kazanacak kişileri gözaltına alıyorlar ilk önce Ümit Özdağ sonra Ekrem İmamoğlu ne denir ki diktatör yönetiyor ülkeyi denebilir ama korkunun ecele faydası yok elbet o koltuktan ineceksin suçsuz günahsız değilsin sen Ekrem İmamoğlu'ndan Ümit Özdağdan daha zararlısın sen baştaki şahıs ama işte Allah büyük ilahi adelet var yanlış yoldasın çark elbet sanada döner yeni gelecek kişi seni de yargılar.
Üniversiteyi bitirip KPSS'den yüksek puan alıp birinin sizi mülakatta eleyip intihar etmektense şereflice direnmek lazım. Bunu buradan yazıyorum ben yapmıyorum çünkü. Benim şehrim AKP kalesi çok sakin ortalık.
Son düzenleyen: Moderatör:
BozkurtFYNh
Uzman
Bu olaylar tamamen ülkenin kasası boş ülke bitik ülke batmış mülteciler ülkeye doldurulmuş bunun üstünü kapatmak için yapılan olaylar diye düşünüyorum fakat ekonomi ve adaletsizlikten ayaklanmadiysa bu halk daha ayaklanmaz hepsi uyuyor bir güzel.Üniversiteyi bitirip KPSS'den yüksek puan alıp birinin sizi mülakatta eleyip intihar etmektense şereflice direnmek lazım. Bunu buradan yazıyorum ben yapmıyorum çünkü. Benim şehrim AKP kalesi çok sakin ortalık.
Yapmazlar babacım yapmazlar bu millet nelere ses çıkarmadıysa bunada ses çıkarmaz ekonomi bitik kasada para yok adaletsizlik ülkeyi salmış zaten mülteciler ona buna tecavüz etmiş ülkede mülteciler doldurulmuş sınırlar han kapısı seçilecek kişileri içeri alıyorlar ümit özdağ ve şimdi Ekrem İmamoğlu yarınden sonra mansur yavaşıda alırlar içeri gene ses çıkmaz bırak millet uyusun bir güzel dokunma.
Son düzenleme:
Yahu bu senaryo bana tanıdık geliyor.. Aynı şeyi tekrarlanmasından mı korkuyorlar? Korktukları için arsızlaşıyorlar, arsızlaştıkları için her zaman daha ileri gidiyorlar. Tüm senaryo kapılarını kapatmaya çalışıyorlar, bunu yapan daha ileri giderek başka şeyler de yapar, demedi demeyin.
BozkurtFYNh
Uzman
İptal etseler ne olacak halk gene uyumaya devam ediyor gene uykuda ileride daha fazla şeyler yapacaklar nasıl olsa halk uyuyor diyerek neler yapacaklar şimdiden az çok tahmin edebiliyorum.İstanbul'daki polislerin izninin iptal edilmesinden aslında anlaşılması gerekirdi, Ekrem İmamoğlu tutuklandıktan sonra halk sokağa döküleceği için tüm polislerin izni iptal edilmiştir.
Hocam zaten halk bunada tepki vermedi ileride daha kötü şeyler olacak halk nasıl olsa uyuyor diyerek neler yapacaklarını az çok tahmin ediyorum.Yahu bu senaryo bana tanıdık geliyor. Aynı şeyi tekrarlanmasından mı korkuyorlar? Korktukları için arsızlaşıyorlar, arsızlaştıkları için her zaman daha ileri gidiyorlar. Tüm senaryo kapılarını kapatmaya çalışıyorlar, bunu yapan daha ileri giderek başka şeyler de yapar, demedi demeyin.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-