- Makaleler
- 14
Şu anda yük altında değil ise bir masaüstü bilgisayara göre ısı biraz fazlaymış gibime geldi. Macun ve fan temizliği ihtiyacı olabilir.
Şu anda yük altında değil ise bir masaüstü bilgisayara göre ısı biraz fazlaymış gibime geldi. Macun ve fan temizliği ihtiyacı olabilir.
Macun kalitesinden de eminseniz fan değiştirin derim. Yük altında iken işlemci kaç derece oluyor ona da bakabilir misiniz?Macunu yeni sürdüm fakat fanım şu an stok fan yazın degistirmeyi düşünüyorum.
Macun kalitesinden de eminseniz fan değiştirin derim. Yük altında iken işlemci kaç derece oluyor ona da bakabilir misiniz?
Isınma problemi var. Performansınız bu yüzden düşüyor.
Isınma problemi var. Performansınız bu yüzden düşüyor.![]()
Özellikle bir masaüstü bilgisayar için değerler gayet yüksek. Muhtemelen fan değiştirene kadar bu sorun devam edecek.Hocam FiveM falan oynarken 90 falan görüyordum, stok fan olduğu için ama bu aralar şu aygıt falan çıktı başıma ve düşmeye başladı. GTA 5 oynarken 70 derece görüyorum, %40-60 mı ne kullanıyordu ama performans düştü.
Özellikle bir masaüstü bilgisayar için değerler gayet yüksek. Muhtemelen fan değiştirene kadar bu sorun devam edecek.
Eğer verdiğim linkteki sürücüleri kurduysanız eski sürücülerin üzerine yazılmıştır. Onun dışında DDU ile ekran kartı sürücülerini silip tekrar kurabilirsiniz.@Hasan Merkit hocam bir de şu sürücüleri ne yapayım tekrar kurmak istiyorum hangilerini silip attıklarını kurmam gerek?
Eğer verdiğim linkteki sürücüleri kurduysanız eski sürücülerin üzerine yazılmıştır. Onun dışında DDU ile ekran kartı sürücülerini silip tekrar kurabilirsiniz.