DRM nedir?DRM denen lanet şey yüzünden insanlar extra para veriyor maalesef. Hepsiburada Premium yerine BluTV'nin kendi aboneliklerine bakabilirsiniz. Tavsiyem DRM kullanan herhangi bir şey kullanıp bu düzene destek vermemeniz.![]()
Kesinlikle dediğine katılıyorum. İlerleyen günlerde az da olsa umudum var, bakalım ne olacak. Yıllık 360 lira Max çok ucuz premium ile hala aslında. @Umut000,
Dostum Amazon bambaşka bir seviye de. Amazon Prime 39 lira HDR, 4K her şey var adamlarda. Amazon gaming ile oyun veriyorlar. Kolay iade, çok hızlı kargo say say bitmez. Benim gibi yorum yapan gerçek kullanıcılarda var çok orada. Memnun kaldıysam, kesinlikle güzel yorum yaparım. Bende sorun yaşadım her ikisiyle, çok basit şekilde hallettiler. Biraz da şansızlık var imiş sende. Tedarikçi konusunda katılıyorum, geliştirilmesi gerekir. Hepsiburada satıldı kazaklara zaten, bakalım neler olacak. Zaten yanıltıcı bilgiler nedeniyle bununla ilgili çalışmalar var. Özellikle ürün görselleri ile ilgili. @1247,
4K var mı? Max 1080 verdi bana film dizi izlerken. Yine de böyle de iyi zaten 4K paketne para vermem 300 lira olacağı için.