Ekstre kesimi sonrası yapılan ödeme için ekstra ödeme yapılır mı?

Bugün normalde ekstre kesilme günün olduğu için ve eğer kesildiyse ve sen kesildikten sonra aradıysan bu ay değişmez, gelecek ay değişir.

Türk Telekom ile iletişime geçtim dediğim gibi. İşlem numarası ile hallettiler. Ödeme altyapısı ile iletişime geçmeniz işe yaramaz diye düşünüyorum. Firma ile alakalı bir sorundu benimki. Çoğu hata da firmalar yüzünden çıkıyor.

Örnek vermem gerekirse Garanti bankasında sorun yaşadım ben. Türk Telekom'da bu tarz sorunlar yaşıyoruz dediler zaman zaman. Turkcell faturası da ödüyorum. Gününde ödeniyor 1 yıldır sorunsuz şekilde.

O zaman sorun çıkmamasını umuyorum. Şu an ne yaparsam yapayım bir daha ki ay yeni ekstre tarihi uygulamaya geçecektir. Ayrıca ilk ödeme için mecbur belirtilen aydan kesim yapılacaktır. Doğru mu anladım, sonuç olarak?

Ayrıca ilk ödeme için mecbur belirtilen aydan kesim yapılacaktır. Doğru mu anladım, sonuç olarak?
Ekstre kesilmeden önce ararsanız ilk aydan değişebiliyor. Geçen ayın 2'sinde olan kartımı 10'una güncelledim, hemen değişti. Bugün aradıysanız değişmeyebilir ilk ay. Sonraki aydan itibaren değişen ekstre tarihiyle kullanırsınız.

Sanırım bir sonraki ayı takip edeceğim.
Ayrıca verdiğiniz bilgiler için de teşekkürler

Bugün normalde ekstre kesilme günün olduğu için ve eğer kesildiyse ve sen kesildikten sonra aradıysan bu ay değişmez, gelecek ay değişir.
Daha kesilmeden aradım ve yine de bir daha ki aya yapılacağından kesim vb o zaman aktifleşir dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…