Teşekkürler, performans olarak memnun musunuz? Pil ömrü, oyun performansı vs.
Pil ömrü yetersiz bence. Çantamda zaten powerbank ile geziyorum o yüzden sorun değil bana. Ama mesela ELDEN RING oynarken 2 saatte bitti şarjı. FIFA 22 oynarken yanlışım yoksa 3.5 4 saat götürdü. Tabii Wi-Fi ve Bluetooth gibi şeyler kapalıyken bu değerleri alıyorum. Oyunlar genelde en düşük ayalrarda luyor. Zaten çözünürlüğü düşük bir cihaz. Düşük yüksek grafik pek fark etmiyor. Lossless Scaling eklentisi var. Onu kurduğum zaman en düşük ayarlarda 2x FG ile Witcher 3'te 90 alıyorum. Tabii combatta 60'a kadar düşüyor. Ben memnunum ya cihazdan.

Teşekkürler, performans olarak memnun musunuz? Pil ömrü, oyun performansı vs.
Tam nasıl oluyor bilmiyorum ama Steam Deck'te Nintendo oyunu da oynayabiliyorsunuz haberiniz olsun.

Teşekkürler, başarım takıntısı olan birisi olduğum için kırık kullanmak istemiyorum aslında ama bakayım bir.

Ninbadges ile çipli Switch'te başarım kazanabilirsiniz.

Tam nasıl oluyor bilmiyorum ama Steam Deck'te Nintendo oyunu da oynayabiliyorsunuz haberiniz olsun.

Steam Deck emulator konusunda gayet iyi birçok Switch oyununu deck üzerinden oynayabilirsiniz ama güncel oyunlar için aynısını söyleyemiyeceğim hem boyutundan dolayı da bana kalırsa el konsolu sınıfına bile girmez.

Steam Deck emulator konusunda gayet iyi birçok Switch oyununu deck üzerinden oynayabilirsiniz ama güncel oyunlar için aynısını söyleyemiyeceğim hem boyutundan dolayı da bana kalırsa el konsolu sınıfına bile girmez.
Kesinlikle katılıyorum. Dediğim gibi konsol konforu yok. Tak çalıştır mantığı asla yok. Uygun protonu bulmak lazım falan. Genelde en güncel proton çalıştırıyor ama cinsliği de tutabiliyor.

Cip takmak ustalik ve el becerisi ister. Teknik bilgi olmadan evde takamazsin ne yazik ki. Hazir cipli al derim.
Ben yine söylüyorum eğer oyunları sana göre değilse Nintendo alma. Zaten diğer el konsollarında Emulator ile Zelda falan oynarsın. Belki seversin ve Switch alırsın ama bence kumar oluyor.
Kesinlikle katılıyorum. Dediğim gibi konsol konforu yok. Tak çalıştır mantığı asla yok. Uygun protonu bulmak lazım falan. Genelde en güncel proton çalıştırıyor ama cinsliği de tutabiliyor.

Teşekkürler, 8.5 - 9 bin TL civarına çipli Switch satanlar var evet. Steam Deck ve Switch arasında biraz düşünmem lazım. Aleti zaten sadece Türkiye’ye gittiğimde veya nadiren dışarıda birinde kalacağım zaman kullanacağım. Steam Deck alırsam zaten kütüphanemde olan oyunları tekrar oynamış olacağım; o yüzden belki de Switch almak daha mantıklı olabilir. Casual oyunlar vakit geçirmek için yeterli olur gibi duruyor.

Çipli OLED Switch en iyi tercih bence de. Gerçekten mobil bir cihaz, diğerlerine göre. Eğer emülatörlere merakınız varsa, kırık PSP 3000 ya da PS Vita'ya bakabilirsiniz.

Çipli OLED Switch en iyi tercih bence de. Gerçekten mobil bir cihaz, diğerlerine göre. Eğer emülatörlere merakınız varsa, kırık PSP 3000 ya da PS Vita'ya bakabilirsiniz.

İleride belki Vita ve PSP tarzı cihazlara da bakabilirim ama sanırım dediğiniz gibi Switch alacağım. Teşekkürler.