Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens
El konsolu piyasası çok garip Türkiye'de. PSP almak istesek en az 3000'den başlıyor fiyatları. Değer mi bilmiyorum. İnsanların klon R36S'de yaptıkları ilgimi çekiyor. PES, Stardew Valley vs. oynanıyor. Wi-Fi alıcı takarak e-kitap okuyup, MP3 çalar olarak bile kullanıyorlar. Kulaklık da takılıyor tabii. Neyse sadede gelirsek Türkiye'deki cihazlar kötü klon olsa bile almak mantıklı mı? Ya da hangilerini almak mantıklı? R36s, R40s Pro, PSP vs.

1779736326390.webp

1779736345587.webp

1779736355771.webp

Bu aktiviteleri telefonunda zaten yapabiliyorsan (oyun dışındna bahsediyorum) gereksiz. Oyun oynayacaksan alınabilir. Ben fazla şehir dışına çıktığım ve sıra falan beklediğim için Steam Deck aldım ve çok memnunum. Çok güzel zaman geçiriyorum. Ankarayda falan 1 maç FIFA atıp yolculuğumu tamamlıyorum.

R36S yerine Anbernic H700 serisi islemciye sahip cihazlara bakmak daha mantikli. PSP ise Türkiye gibi ulkelerde hala alinabilir bir konsol. Oyun kutuphanesi de PS1 ile birlikte guzeldir. PSP'nin 2000 serisini oneririm. Fakat bu cihazlarin artik bataryalari omurlerinin son demindeler. Cakma sifir batarya takmak da kulaga pek mantikli gelmiyor. Benim onerim RG 28XX, RG 35XX+, TRIMUI Smart Pro veya RG 35XX H gibi bir cihaz alinmasi.

Sorunun cevabina gelecek olursak hayir, gereksiz degil. Aksine PC oyunculugundan daha verimli ve aktif kalmani sagliyor handheld oyunculugu. Almayi dusundugun cihaz olursa inceleyebilirim.

Dikey bir cihaz almak istiyorum. Daha rahat geliyor bana. Yukarıda yazdığın RG 35XX+ Türkiye'de satışta yok sanırım ya da ben bulamadım. Düz RG 35XX olan var o da fiyatına değiyor mu bilmiyorum. Başka cihaz var mı?

Dikey bir cihaz almak istiyorum. Daha rahat geliyor bana. Yukarıda yazdığın RG 35XX+ Türkiye'de satışta yok sanırım ya da ben bulamadım. Düz RG 35XX olan var o da fiyatına değiyor mu bilmiyorum. Başka cihaz var mı?

Sifir olmasi sart mi? Gumruk mevzusundan oturu bu cihazlari daha cok ikinci el alinmasi mantikli. Bunun RAM'i 256 MB'di sanirim. Bu fiyata almana degmez.