Bu cihazlar gelecegin cihazlari cidden. Bugun videolarini izledim RDR 2 oynuyorlar el kadar cihazda 30 FPS en dusuk ayarlarda. GTA 5 falan cillop gibi goruntusu var cidden. Efsane. Bunlarin grafik kartlari 5 yil icinde RX6600 seviyesine gelse olacaklari dusunun. Gaming laptop vs. hepsi çöp olacak.
Steam Deck'den iyisi olamaz. Steam Deck alın rahatınıza bakın. Alınca hem Steam hesabınıza özel tema falan veriyor ve desteklediği oyun sayısı çok daha fazla.
Ne kadar özgün olabilir ki? Konfor, ergonomi falan derken hepsi zaten ister istemez benziyor. Farklı bir şey yapayım derken abuk subuk, ele avuca oturmayan bir şey yapmasından iyidir.
Kesinlikle. Hayatım boyunca konsol tercih etmememin ilk (ve belki tek?) nedeni. Bir "hepsi bir arada" cihaz olan (dizüstü) bilgisayarın işlevi küçümsenmemeli.
Bu cihazlar gelecegin cihazlari cidden. Bugün videolarini izledim RDR 2 oynuyorlar el kadar cihazda 30 FPS en dusuk ayarlarda. GTA 5 falan cillop gibi goruntusu var cidden. Efsane. Bunlarin grafik kartlari 5 yil icinde RX6600 seviyesine gelse olacaklari dusunun. gaming laptop vs. hepsi çöp olacak.
Steam Deck'den iyisi olamaz. Steam Deck alın rahatınıza bakın. Alınca hem Steam hesabınıza özel tema falan veriyor ve desteklediği oyun sayısı çok daha fazla.
Ne kadar özgün olabilir ki? Konfor, ergonomi falan derken hepsi zaten ister istemez benziyor. Farklı bir şey yapayım derken abuk subuk, ele avuca oturmayan bir şey yapmasından iyidir.