Makaleler
6
PS6, 2027 sonunda tanıtılacak.
El konsolu da o zaman tanıtılacak.
PS6, 500-600 dolar aralığında satılacak;
el konsolu ise 400-500 dolar aralığında satılacak.

20250806_220642.webp

Tahminen PS3 ile PS4 arasinda bir guce sahip olur yeni PS Handheld.

PSP; PS1 ile PS2 arasinda bir guce sahipti.
PSV; PS2 ile PS3 arasinda bir guce sahipti.

Zannetmiyorum.
PSP çıktığında PS1 ve PS2 vardı
PS Vita çıktığında PS2 ve PS3 vardı sonradan PS4 çıkmıştı.
Bu da PS4 ve PS5 arası güce sahip olur PS6 çıkar.

Zannetmiyorum.
PSP çıktığında PS1 ve PS2 vardı
PS Vita çıktığında PS2 ve PS3 vardı sonradan PS4 çıkmıştı.
Bu da PS4 ve PS5 arası güce sahip olur PS6 çıkar.
Tamamen CPU'ya bagli. Oncekiler gibi MIPS/ARM kullanilirsa mumkun. Batarya ve isinma sorun olabilir, Sony her Handheld'i undervolt ve dusuk saat hizlari ile piyasaya suruyor. PSV'de Quad-Core olmasina ragmen DRM yuzunden sadece ikisi calisabiliyordu, umarim yeni Handheld de boyle olmaz.

Çıkmaz çıkması hata olur. Aceleye gerek yok, PS5 ve PS5 Pro şu an yeterli. 2-3 sene sonra gelmesi çok daha iyi.
Çıkar çıkma ihtimali var, GTA 6 2026 sonbaharına ertelenme ihtimali var bu yüzden çıkması olası. Ayrıca sanırım PS5 PRO aldığınızdan dolayı hemen çıkmasını istemiyorsunuz, seneye muhtemelen çıkacaktır.

Çıkar çıkma ihtimali var, GTA 6 2026 sonbaharına ertelenme ihtimali var bu yüzden çıkması olası. Ayrıca sanırım PS5 Pro aldığınızdan dolayı hemen çıkmasını istemiyorsunuz, seneye muhtemelen çıkacaktır.

PS5 Pro almadım. Ama çıkması hata olur. 2026 da çıkarsa PS5 için çok kötü olur. Daha yeni yeni kütüphanedeki oyun sayısı artıyor ki, GTA 6 da ilk PS5'e gelecek. Şu an sadece PS5 ve Xbox Series X'e yapıldı.
Sony'de 2026 da çıkarmamasını bildiği için 2027-2028'e sakladı. Ve bu daha iyi bir seçenek. PS5 iyice kullanılsın, öyle.