- Makaleler
- 6
A57 25k arası olursa ve bir önceki nesile göre daha düzenliyse önereceğim cihaz olacak gibi.
Poco X8 serileri yolda, A serisinin bir cazibesi kalmadı.Ekran çip daha büyük Vapor chamber gibi farklar var. A57 de çok fark yok ama A37 de kamera çip farkı var kameraları bayağı değişti.
Nothing Phone 1 kullanıyorum bu sorunları yaşamadım bile. Halbuki Nothing'in ilk cihazı ve bir takım sorunları olan bir model. A serisine geçmeyi düşünüyordum eğer doğruysa kötü oldu bu. Ancak S serilerininde bataryası az gidiyormuş.A serisinin nispeten pahali olan üstteki modellerine göre, mümkün olduğunca S serisindeki FE modelleri tercih edilmeli. Yakın çevreden baktığım, A33, A34 ve A35 deneyimlerim kötü. Hatta arka kapak falan cikmaya basladi cihazlarda. Eger bütçe sınırdaysa A56, gelecek icin de 57 alınabilir ama mümkün olduğunca S serisinin budget halleri tercih edilmeli.
Saydığım modellerin icinden 33'te arka kapak cikiyor, telefon zaman zaman kasiyor. Diger iki modelde de yine TikTok gibi uygulamar donuyor ve video efektleri kasıyor. Büyük guncellemeler de çoğu zaman telefona ağır geliyor. Oysa ki arkadaşlarıma bu modelleri ben önermiştim. En azindan güncelleme destekleri var, Redmi gibi 2 günde destekleri kesilmiyor. Genele vurmadan, A serisinin üst modelleri nasıldır bilmiyorum ama orta modelleri donanimli olmasına rağmen bana iyi hisler vermiyor.
Yine de dediğim gibi, bazı arkadaşlarıma aldırdığım Xiaomi'lere göre güncelleme desteklerinin olmasi büyük artı tabii, tak diye geride kalmıyor.
Aynı sensörler aynı 8bit ekranlar aynı batarya teknolojisi. Rakiplerin üstüne koya koya ilerliyor Samsung.
POCO X8 serileri yolda, a serisinin bir cazibesi kalmadı.
A serisinin nispeten pahali olan üstteki modellerine göre, mümkün olduğunca s serisindeki FE modelleri tercih edilmeli. Yakın çevreden baktığım, A33, A34 ve A35 deneyimlerim kötü. Hatta arka kapak falan cikmaya basladi cihazlarda. Eger bütçe sınırdaysa A56, gelecek icin de 57 alınabilir ama mümkün olduğunca s serisinin budget halleri tercih edilmeli.
Saydığım modellerin icinden 33'te arka kapak cikiyor, telefon zaman zaman kasiyor. Diger iki modelde de yine TikTok gibi uygulamalar donuyor ve video efektleri kasıyor. Büyük guncellemeler de çoğu zaman telefona ağır geliyor. Oysaki arkadaşlarıma bu modelleri ben önermiştim. En azindan güncelleme destekleri var, Redmi gibi 2 günde destekleri kesilmiyor. Genele vurmadan, a serisinin üst modelleri nasıldır bilmiyorum ama orta modelleri donanimli olmasına rağmen bana iyi hisler vermiyor.
Yine de dediğim gibi, bazı arkadaşlarıma aldırdığım Xiaomi'lere göre güncelleme desteklerinin olmasi büyük artı tabii, tak diye geride kalmıyor.
Nothing Phone 1 kullanıyorum bu sorunları yaşamadım bile. Halbuki Nothing'in ilk cihazı ve bir takım sorunları olan bir model. A serisine geçmeyi düşünüyordum eğer doğruysa kötü oldu bu. Ancak s serilerininde bataryası az gidiyormuş.
Çip verimliliği daha iyi olsa bile hala rakiplerine göre yavaş şarj olacak. X8 Pro 12bit ekran, 3840Hz PWM, TÜV sertifikası ve Dolby Vision ile geliyor. 6500mAh pil, 100W şarj hızı, 27W ters şarj, MediaTek 8500 Ultra. Daha ne sayayım? A57'den eksik kalır yanı sadece kamera olacak. Başlı başına sadece TSMC üretimi işlemcisi için bile tercih edilecek bir model.Ekranların çerçevesi daha da inceldi çip verimliliği daha iyi olduğundan daha fazla SoT süresi verecektir.
X8 serisi oyun amaçlı seri, kamera malzeme kalitesi ve yazılım olarak a serisi daha mantıklı.
A33 plastik kasası olduğundan normal hocam. A34'ten itibaren cam malzeme kullanıldı mesela.
Ancak a5X modelleri gayet iyi hocam. A56 alındı mesela benim S22'den daha seri mesela.