Sxinar

Üstün
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Evan Blass tarafından yapılan sızıntıyla doğrulanan Samsung Galaxy S26 ve Galaxy Buds 4 serisi resmi olarak 25 Şubat'ta tanıtılacak. Galaxy S26 serisi; Galaxy S26, Galaxy S26 Plus ve Galaxy S26 Ultra modellerinden oluşuyor. Galaxy Buds 4 serisinde ise Galaxy Buds 4 ve Buds 4 Pro kablosuz kulaklık modelleri var. Yeni ürünlerin resmi Türkiye teslimatlarına ise mart ayında başlanacak.
Kaynak:

Henüz kesin olarak sızdırılmamıs bir cihazin tasarımına nasıl rezalet diyebildiniz?
Muhtemel tasarım ve eski tasarım var internette sadece.
Kesin bilginiz varsa görmek isterim.
Zamanında sızdırılan birkaç tasarım ve Galaxy Wearable veritabanından alınan birkaç tasarım var.

Eğer böyle gelecekse, her yeni seride Buds modelini değiştiren Keroxea, bu model ile birlikte eski Buds'larından devam edecek 😔

Buds 4 güzel çıkarsa almayı düşünüyorum. İyice Samsung ekosistemine dönmüş olacağım böylece. Umarım Apple politikalarına dönmez Samsung, S23'ü çıkarttıkları zamandaki kafayla ilerleseler keşke.

S25 serisinin stokları ne zaman gelir? Fiyatları düşer mi acaba?
S25 cok tuttu ama illaki düşer.
Stoklar icin emin değilim hocalarim bilirler bence.
Buds 4 güzel çıkarsa almayı düşünüyorum. İyice Samsung ekosistemine dönmüş olacağım böylece. Umarım Apple politikalarına dönmez Samsung, S23'ü çıkarttıkları zamandaki kafayla ilerleseler keşke.
Benimde Samsung ekosistemim olsa almak isterdim buds 4 tasarımı oldukça guzel bence.

Buds3 rezaletinden sonra Buds4'ü güçlü yapmaları şart, bu SSC muhabbeti çok başarılı oldu. Şu tasarımı iyi yapmaları şart gibi.