El konsolu vs konsol

Makaleler
23
Ben normalde her zaman el konsollarini daha cok severim. Fakat nedense fikrim degisti. Konsolun sarji oyunun en heyecanli yerinde yanip uyari verince panikliyorum. Fakat ev konsolunda boyle bir sorun olmuyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Oneri almak icin acmadim konuyu bu arada. Sadece diger arkadaslarin dusuncelerini merak ediyorum.

Vallahi evde oynanacaksa düz konsol. Ama yok ben work n travel yapıyorum geziyorum diyorsan o zaman el konsolu.

El konsolunu atarsın çantaya, götürürsün gideceğin yere. Ev konsolunda kıvrıla kıvrıla uzanırsın kanepeye takılırsın.

Ben el konsolcuyum. Nedeni ev konsolundan daha rahat. Yattığım yerde uzanarak oyun oynamak çok iyi. Ama bataryası sorun dediğin gibi. Bir gün kesin el konsolu denemek isterdim.

El konsollarini daha cok seviyorum ben, malum cocuklugum PSP ile gecti. Kucukken PS1 de bol bol oynadim, ev konsollarini da severim. Fakat; El konsollarini elde koltukta yatarken oynamak, asiri guzel.

Ben el konsolcuyum. Nedeni ev konsolundan daha rahat. Yattığım yerde uzanarak oyun oynamak çok iyi. Ama bataryası sorun dediğin gibi. Bir gün kesin el konsolu denemek isterdim.

Ev konsolundan daha mı rahat? Hocam emin misiniz?
Şimdi yattığınız yerden uzanarak oyun oynayamazsınız el konsolunda. Ekran çünkü sabit değil. Asıl dediğiniz olay ev konsolunda var. Ekran karşıdadır elinizde kol, hiç görmezsiniz kolu tam odak oyunu oynarsınız.
El konsolunda ise ya Full aşağıya bakıp boynunuza hasar vereceksiniz ya da ellerinizi dimdik tutup kollarınıza hasar vereceksiniz. Ev konsolu kesinlikle daha rahat.

Eğer tüm PS4 ve bazı PS5 oyunlarını açan el konsolu çıkarsa kesinlikle el konsolu.

Televizyonu sirtlayip her yere goturemezsiniz ki. Ayrica boyuna, kola zarar vermek yok ki, anlamadim. Yan sekilde yattiginizda hic sorun yok. DS vs. olsa haklisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…