Televizyonu sirtlayip her yere goturemezsiniz ki. Ayrica boyuna, kola zarar vermek yok ki, anlamadim. Yan sekilde yattiginize hiç sorun yok. DS vs. olsa haklisiniz.
Ben normalde her zaman el konsollarini daha cok severim. Fakat nedense fikrim degisti. Konsolun sarji oyunun en heyecanli yerinde yanip uyari verince panikliyorum. Fakat ev konsolunda boyle bir sorun olmuyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Oneri almak icin acmadim konuyu bu arada. Sadece diger arkadaslarin dusuncelerini merak ediyorum.
Ben Xbox X de PS Pro da PC de kullanmış biri olarak PC seçiyorum. Çünkü daha farklı şeyler da yapabildiğim için seviyorum.
Ama Xbox mı PS mi derseniz
Paranız bir oyuna 1000-3500 TL vermeye yeterse PS çok daha eğlenceli
Bütçeniz kısıtlıysa: Xbox series x/s de bence alınabilir. Ama ben PS Pro da Xbox Xden daha çok zevk almıştım. Oda doğruya doğru şimdi. Hele PS oyunları adamı baştan çıkartır.
Katilmiyorum acikcasi, hic oyle bir sorun yasamadim. Ev konsolunda televizyon, oda vs. onemli oluyor. El konsolunun olayi Play Anywhere zaten. İster yatakta oyna, iste metroda, ister sokakta. Rahatliktan kastigim esneklik, kafaya takmadan kafaniza gore oynayabiliyorsunuz.
Katilmiyorum açıkçası, hiç oyle bir sorun yasamadim. Ev konsolunda televizyon, oda vs. onemli oluyor. El konsolunun olayi play anywhere zaten. İster yatakta oyna, iste metroda, ister sokakta. Rahatliktan kastigim esneklik, kafaya takmadan kafaniza gore oynayabiliyorsunuz.