Ratchet

Yetkin
Avuç içim çok fena terliyor, dayanamıyorum artık. Bugün yan flüt öğrenmeye çalışırken onu tutamıyorum bile, kayıyor. Gamepad veya DualSense taktığımda full terliyor ellerim, durunca bile terliyor. Yaş 17, erkeğim. Gözünüzü seveyim bir şeyler yapın.

Avuç içim çok fena terliyor, dayanamıyorum artık. Bugün yan flüt öğrenmeye çalışırken onu tutamıyorum bile, kayıyor. Gamepad veya DualSense taktığımda full terliyor ellerim, durunca bile terliyor. Yaş 17, erkeğim. Gözünüzü seveyim bir şeyler yapın.
Okulda bir arkadaşım vardı, ne yaptıysa geçiremedi. Doğuştan öyle galiba.

Cildiyeye gitsen daha elle tutulur bir sonuç alırsın.

Aynı yaş aynı sebep. Telefonda oyun oynayamıyorum doğru düzgün, touchpad kullanamıyorum bir anda terliyor. Ben sorunumu buza yatırarak çözüyorum soğuk su da olur. Yatıştırıyor ama geçirmiyor. Eskiden daha kötüydü şimdilerde daha iyi. Yaşa bağlı muhtemelen. Tek kesin sonuç ameliyat onda da elinden değil başka yerinden terlemeye başlıyorsun maalesef.

Ne zamandan beri yaşıyorsun bu durumu? Kronik mi? Ameliyat ile geçiyor diye biliyorum. Benim kuzenim ameliyat olmuştu öyle geçmişti.

Doğal bir yöntemi var. Demlenmiş çayı annen çöpe dökmeden avucuna al birkaç dakika bekle. Yaş çay göz ağrısına da iyi gelir.

Göz ağrısı mı?

Dokunduğunuz nesnelere elinizin yağı bulaşıyor mu hiç hocam?

Yağ derken? Yani çokyağlı nesnelere dokunmuyorum ama bir bakıyorum kendi kendine terledi gene.

Ne zamandan beri yaşıyorsun bu durumu? Kronik mi? Ameliyat ile geçiyor diye biliyorum. Benim kuzenim ameliyat olmuştu öyle geçmişti.

Kronik olduğunu sanmıyorum 2-3 yıldır vardır en fazla.

Göz ağrısı mı?

Yağ derken? Yani çokyağlı nesnelere dokunmuyorum ama bir bakıyorum kendi kendine terledi gene.

Kronik olduğunu sanmıyorum 2-3 yıldır vardır en fazla.
Hayır el terlemen için doğal bir yöntem. Göz ağrısı için de kullanılıyor bunu demek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör: