Avuç içim çok fena terliyor, dayanamıyorum artık. Bugün yan flüt öğrenmeye çalışırken onu tutamıyorum bile, kayıyor. Gamepad veya DualSense taktığımda full terliyor ellerim, durunca bile terliyor. Yaş 17, erkeğim. Gözünüzü seveyim bir şeyler yapın.
Avuç içim çok fena terliyor, dayanamıyorum artık. Bugün yan flüt öğrenmeye çalışırken onu tutamıyorum bile, kayıyor. Gamepad veya DualSense taktığımda full terliyor ellerim, durunca bile terliyor. Yaş 17, erkeğim. Gözünüzü seveyim bir şeyler yapın.
Aynı yaş aynı sebep. Telefonda oyun oynayamıyorum doğru düzgün, touchpad kullanamıyorum bir anda terliyor. Ben sorunumu buza yatırarak çözüyorum soğuk su da olur. Yatıştırıyor ama geçirmiyor. Eskiden daha kötüydü şimdilerde daha iyi. Yaşa bağlı muhtemelen. Tek kesin sonuç ameliyat onda da elinden değil başka yerinden terlemeye başlıyorsun maalesef.