Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Elago kaset tasarımlı AirPods Pro 3 kılıf da arıyorum. Az kullanılmış ya da sıfır olması makuldür benim için. Konum yakın olursa elden de satın alabilirim kargo ile uğraşmadan. Bu ürünün de stoğu kalmamış maalesef.

Selam dostlar,

Elago kaset tasarımlı AirPods Pro 3 kılıf da arıyorum. Az kullanılmış ya da sıfır olması makuldür benim için. Konum yakın olursa elden de satın alabilirim kargo ile uğraşmadan. Bu ürünün de stoğu kalmamış maalesef.

Eger sifirini bulamadiginiz icin ikinci el bakiyorsaniz burada mevcut hocam.

Troy'dan hiç alışveriş yapmadım, nasıl hocam paketleme ve hız konularında bilginiz var mı?
Troy Apple'in Turkiye Resmi Distributoru hocam. Zaman konusunda bilgim yok ancak net bir sekilde guvenilir. Hatta stok durumuna basarak sehrinizde ki magaza da stok varsa direkt gidipte alabilirsiniz.

Online alisveris icin sitelerinde boyle bir bilgilendirme kismi var;
1777716842506.webp

Troy Apple'in Turkiye Resmi Distributoru hocam. Zaman konusunda bilgim yok ancak net bir sekilde guvenilir. Hatta stok durumuna basarak sehrinizde ki magaza da stok varsa direkt gidipte alabilirsiniz.

Online alisveris icin sitelerinde boyle bir bilgilendirme kismi var;
Eki Görüntüle 245433

Teşekkür ettim hocam. Bir kontrol edeyim, duruma göre internetten sipariş ederim, mağazaları da gidip elden almak için bana biraz ters kalıyor.