1151

Uzman
Makaleler
5

Elazığ'ın sivrice ilçesinde saat 15.28'de, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da yaşayan biri olarak depremi hissettim, bayağı şiddetli salladı. 5 sn. falan sürdü geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haber değeri yok. 4 büyüklüğünde deprem olması kadar olağan bir durum yok. Ülke fay hattı ile dolu. Yok orada 3.5 büyüklüğünde deprem oldu, yok burada 4 büyüklüğünde deprem oldu diye haber yapıp durmak insanları gereksiz strese sokmaktan başka bir şey değil. Şahsen oturduğum yerde de arada sırada 4 büyüklüğünde deprem oluyor ve gram hissetmiyorum.

Haber değeri yok. 4 büyüklüğünde deprem olması kadar olağan bir durum yok. Ülke fay hattı ile dolu. Yok orada 3.5 büyüklüğünde deprem oldu, yok burada 4 büyüklüğünde deprem oldu diye haber yapıp durmak insanları gereksiz strese sokmaktan başka bir şey değil. Şahsen oturduğum yerde de arada sırada 4 büyüklüğünde deprem oluyor ve gram hissetmiyorum.

Zaten genellikle hissedilen depremler manşetlere düşüyor, sizin hissetmemeniz haber niteliği taşımayacağı anlamına gelmez. Ben hissettim(Elazığ'da yaşıyorum).

Geçmiş olsun. Malum, Elazığ bir deprem bölgesi ve bu bölgelerde bu tarz artçı depremler olabiliyor. 2020 Elazığ depremini fena hatırlattı. Depremler, Elazığ halkı için bir nevi travma haline gelmiş durumda. Üzülüyorum onlar adına.