Elden Ring alınır mı?

Evet, çok karışık. Ben de ilk oynarken Türkçe yama kurup oynamıştım, 2 kez bırakıp sonra bir şans daha verdim ve 270 saat harcadım. Bence nightreign tam olarak aynı havayı vermeyecektir ama arkadaşınla yine zevk alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaç keşif yapmak, karakterini istediğin şekilde geliştirmek ve oyuncu olarak da gelişmek... ancak en önemlisi eğlenmek. Oyunlarda amaç, mantık, sebep aranmaz. Oyunlar eğlenmek için oynanır ve eğlenmek için sebebe ihtiyaç yoktur. Tetris dünyanın en çok bağımlılık yapan oyunlarından biri, amaç ne peki? Hiçbir şey, ödül yok, kazanç yok, amaç yok sadece eğlenceli olduğu için oynanıyor.

Kesinlikle alınır, efsane oyundur. Hikâyesi de çok derin ve ayrıntılı, çoğu oyundan daha da iyi bir hikâyesi var(lore hikâye değildir diyenler için: lore orandan burandan salladığın şeyler değil, oyundan bizzat öğrenebileceğin bilgilerdir. Zaten lore videoları, oyunun her şeyini hatmetmiş adamlar tarafından yapılıyor. Ha bazı gizemler var, onlar da işin espirisi işte, teori üret yorumunu kat falan muhabbeti).

Temel amacın Elden Lord olmak ama, amacını kendin belirliyorsun, ne olmak istiyorsun, oyunda envai çeşit silah var, bir sürü quest var. Ubisoft, R*, EA öyle bir gözümüze sokmuş ne yapacağımızı söylemeyen oyunlar boşmuş gibi geliyor halbuki, adamlar sana onca imkan sunmuş, az hayal gücünü kullanacaksın.

Oyunda 830 küsür saatim var, hala da oynuyorum, bu aralar çok oynayamasam da, şu sömestr gelsin, devam.

Karakter kasma ve keşif hissini seviyorsan kesinlikle harika bir oyun. Zindan içinde zindan gizli mekanlar silahlar tuzaklar ve bir sürü farklı Build çeşidi. Lorunu anlamak istiyorsan youtubdan video izlemek daha iyi. Ayrıca souls oyunları zor değil olay mekanikleri anlamak sonrası kendiliğinden geliyor.

souls oyuna başlayacaksan. LORDS OF THE FALLEN İyi bir seçenek.Elden ring ile başlamanı tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…