Lossless Scaling deneyecektim ama Elden Ring'i steam hesabı şeklinde aldığım için kendi hesabımdan Lossless Scaling'i satın alıp kullanamam oyunu oynarken. FSR 3 modları falan dönüyordu Elden Ring için var mı böyle bir şey? 50W GTX 1650 laptop ile oynuyorum. Maximum ayarlarda 35-40 FPS alıyorum ama hafif de olsa dalgalanıyor ve droplar yiyorum. Low'a bile alsam FPS artmıyor hala aynı.
Detaylar
Kim cevapladı?Bende de 1650 laptop var cidden en yüksek ayarlarda o FPS'leri mi alıyorsun? Ben orta veya düşük ayarlarda o FPS'leri alabiliyorum.
Drop problemi bende de var maalesef, ya oyunun optimizasyonu ile alakalı ya da bizim bilgisayarlar yetmiyor
.
Drop problemi bende de var maalesef, ya oyunun optimizasyonu ile alakalı ya da bizim bilgisayarlar yetmiyor
Hocam ekran kartınızın Watt değeri düşük olabilir. Ayrıca aynı yerde yaşıyoruz. Bende Akçakoca'dayım.Bende de 1650 laptop var cidden en yüksek ayarlarda o FPS'leri mi alıyorsun? Ben orta veya düşük ayarlarda o FPS'leri alabiliyorum.
50W benimki de oyunlarda da 45W falan güç çekiyordu diye hatırlıyorum.Hocam ekran kartınızın Watt değeri düşük olabilir. Ayrıca aynı yerde yaşıyoruz. Bende Akçakoca'dayım.![]()
Harbi mi
. Neredesindesiniz hocam? Ben Öğretmen evinin oralardayım.
Merkez camii'nin oralardayım bende.Harbi mi. Neredesindesiniz hocam? Ben Öğretmen evinin oralardayım.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-