Çözüldü Elden Ring için sistemim yeterli değil ama oynatıyor, nasıl oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

francisco77

Uzman
Minimum sistem gerekliliğinde GTX 1060 ekran kartı istiyor bende ise GTX970 var. Keza i5 4690 işlemcim de minimumu karşılamıyor fakat oyunu açtım oynayabiliyorum, bu minimum gereklilikler doğru değil mi?

Çözüm
Adamlar yasak koymuyor. Microsoft değil oyun yapımcıları. Sistemin oynatıyorsa oynatıyordur.
Yeni PC almayı düşünüyordum onunla oynarım diye satın almıştım, mevcut PC zaten kaldırmaz diye oyunu yüklemeyi bile düşünmemiştim. Akıcı bir şekilde oynattığını görünce şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum sistem gereksinimi oyunu "oynuyorum" diyebilmek için gerekli olan donanımı söylüyor. Şu anda belki oyun çalışıyordur ancak gerçekten "oynuyorum" diyebiliyor musun?

Minimum sistem gereksinimi oyunu "oynuyorum" diyebilmek için gerekli olan donanımı söylüyor. Şu anda belki oyun çalışıyordur ancak gerçekten "oynuyorum" diyebiliyor musun?

Gayet akıcı ve net. 5090 almayı düşünüyordum 10 yıllık ekran kartı böyle iyi olunca fuzuli dedim 5090 için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…