Elden Ring ne zaman indirime girer?

Aldığın için pişman mısın?
Almadım malum yollardan oynuyorum. Gerçekten çok güzel oyun. Hele şu dediklerinize bakarsan tam sizlik bir oyun.
Zamanım fazla olmadığı için hikayeli oyunlarda fazla zaman öldürmek işime gelmiyor. Biraz daha kafama göre takılayım, savaş yapayım, uzun soluklu olan bir oyun arıyorum.

2 senedir tek zevk aldığım oyun Warband. Ona benzer bir oyun gibi geldiği için Elden Ring alacağım sanırım.

6 saat oynadım ve daha oyunun en başının da başındayım. Çok uzun süreler oynayabilirsiniz.

Yarın indirime girerse direk yapıştırıyorum.

Elden Ring açık dünya rol yapma oyunu, sekirodan daha kolay bir oyun. İstediğin gibi gezersin oynarsın, bir bossu geçemezsin gelişirsin tekrar gelirsin. Sekiro koridor yapılı yarı açık dünya bir oyun, bossu her türlü geçmek zorundasın farm yapmak zor ve anlamsız. Deflect öğrendikten sonra 15-20 saatte biten bir oyun. Elden Ring 100 saat de eoynarsın 300 saat de. İkisi de alınır oynanır.

Ben o zaman yüklemeyeyim. Bir keresinde mafia 2 oynarken bile bir bölümü geçemedim diye sinir krizi geçirmiştim.
Çok pratik isteyen oyunlar Mafia 1 de çok uyuz bir bölümü var Zırh araca sıkıyorsun Zırhlı delene kadar baya kriz geçirtmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…