1741791130988.webp

Elden Ring ile Sekiro mekanik olarak çok farklı bence, Sekiro'yu perry yapmadan bitiremezsin, oyunda temel mekanik zaten, ayrıca tek bir Build var oyunda. Elden Ring'te böyle bir zorunluluk yok, istediğin Build'te, istediğin şekilde oyna, çeşitli bir oyun. Tabii Sekiro çizgisel, Elden Ring açık dünya bir oyun.

Ben şahsen Elden Ring'i tercih ederim ama yarın indirime girip girmeyeceğine göre bir karar ver derim, bekle Elden Ring indirime girerse yapıştır siparişi yoksa Sekiro alabilirsin ama işkence çekeceksin başta söyleyeyim, mesela ben sindire sindire oynuyorum, Max 1 saat oynayıp çıkıyorum, zor oyun bayağı.

2 senedir tek zevk aldığım oyun Warband. Ona benzer bir oyun gibi geldiği için Elden Ring alacağım sanırım.

6 saat oynadım ve daha oyunun en başının da başındayım. Çok uzun süreler oynayabilirsiniz.

Yarın indirime girerse direk yapıştırıyorum.

Elden Ring açık dünya rol yapma oyunu, sekirodan daha kolay bir oyun. İstediğin gibi gezersin oynarsın, bir bossu geçemezsin gelişirsin tekrar gelirsin. Sekiro koridor yapılı yarı açık dünya bir oyun, bossu her türlü geçmek zorundasın farm yapmak zor ve anlamsız. Deflect öğrendikten sonra 15-20 saatte biten bir oyun. Elden Ring 100 saat de eoynarsın 300 saat de. İkisi de alınır oynanır.