Hocam Souls oyunları zaten ölüp ölüp baştan denemeyle alakalı. Ama eğer çok zorlanmayı sevmiyorsanız, Elden Ring'de levelinizi gereğinden biraz fazla artırıp öyle oynayabilirsiniz.
70 saat adam gibi oynadım yok hocam sonra h1le yaptım zevkini çıkarıp sildim. Bana göre değil çok çabuk sinirleniyorum.

Elden Ring'den beklentim, zamanında Witcher oynadım beğenmedim bi RPG oyununa başlayıp oynamak istiyorum bu Skyrim ya da Elden Ring olacaktı, Elden Ring'i seçtim. Sekiro ise zor bi oyun o yüzden o oyunu oynamak istiyorum. Beklentim genel olarak zorlamasindan dolayı.
Zamanım fazla olmadığı için hikayeli oyunlarda fazla zaman öldürmek işime gelmiyor. Biraz daha kafama göre takılayım, savaş yapayım, uzun soluklu olan bir oyun arıyorum.
Uzun soluklu bir oyun arıyorsanız ve dilediğiniz gibi gezip dolaşıp istediğiniz zaman savaşa girmeli bir şey arıyorsanız Elden Ring seçmelisiniz. Ben Limgrave'de (Başlangıç bölgesinde) 50 saat geçirdim ve tamamen sakin dolaşıp vakit öldürmeydi benim amacım. Aşırı rahatlatıcı yeri geldiğinde zorlayıcı çok iyi yapılmış bir oyun. Sekiro tamamen farklı mekanikte zorlayıcı bir oyun. Ben Sekiro'yu bitiremedim daha fazla oynayamadım hatta bir yerde ilgim gitti ve saldım. Yarın Elden Ring yüksek ihtimal indirime girer.

Aldığımdan beri sadece 4 saat oynamaya fırsat bulabildim. Bu 4 saat içinde hiçbir boss kesemesem bile açık dünyasında gezinmek NPC kesmek acayip keyif verdi. Bana göre acayip zor ama aldığıma mutluyum. Tavsiye edebilirim. Tek hoşuma gitmeyen kısım türkçe çeviri olmaması çünkü hiç bir konuşmayı anlayamıyorum. Yama da bulamadım