mychar276

Çalışkan
Arkadaşlar, ben hardcore 1000+ saat Skyrim oynamış biriyim. Modlu modsuz her versiyonda oynadım. Elden Ring oynamayı da uzun süre erteledim.

3 ay önce oyunu aldım ve inanılmaz sardı, şimdi DLC başlayacağım. 1 kere bile summon kullanmadan tüm bossları kestim, mimic vs. hiçbir şey kullanmadım, tüm bossları böyle kestim.
Bu iyi oyunculuk bir durum mu yoksa normal herkesin yaptığı bir şey mi? Çünkü izliyorum, YouTuber'lar, yayıncılar Melania'yı falan hep mimic çıkararak kesmişler.

Summon kullanmadan bitirmeniz güzel fakat bu sizi havalı yapmaz. İyi oyuncular da summon kullanabiliyor. Oyun içi bir içerik sonuç olarak.

YouTuber'lar, yayıncılar Melania'yı falan hep mimic çıkararak kesmişler.
Malenia'da summon kullanmak pek mantıklı değil. Sürekli can dolduruyor çünkü. Oyalamak amaçlı kullanılabilir belki fakat diğer bosslara nazaran büyük avantaj sağlamıyor.

Hocam ben havalı görmüyorum bunu sadece böyle bir muhabbet var mı onu soruyorum. Yani "oyunu summon suz bitirmek" böyle bir muhabbet var mı yoksa normal birşey mi?
Summon kullanmadan bitirmeniz güzel fakat bu sizi havalı yapmaz. İyi oyuncular da summon kullanabiliyor. Oyun içi bir içerik sonuç olarak.

Malenia'da summon kullanmak pek mantıklı değil. Sürekli can dolduruyor çünkü. Oyalamak amaçlı kullanılabilir belki fakat diğer bosslara nazaran büyük avantaj sağlamıyor.
Hocam bu ortamdan benden çok daha bilgilisinizdir eminim, ben malenia kestikten sonra youtube girdim, 3-4 yayıncının canlı yayın kesitini izledim 3 tanesi de mimic ile kesti o dikkatimi çekmişti.

Hocam ben havalı görmüyorum bunu sadece böyle bir muhabbet var mı onu soruyorum. Yani "oyunu summon suz bitirmek" böyle bir muhabbet var mı yoksa normal birşey mi?
Bildiğim kadarıyla yok fakat summon kullanmadan bitirmek bu tarz oyunlarda hakimiyetinin yüksek olduğunu kanıtlar bir nevi. Havalılık fazla kaçar bence.

Hocam bu ortamdan benden çok daha bilgilisinizdir eminim, ben malenia kestikten sonra youtube girdim, 3-4 yayıncının canlı yayın kesitini izledim 3 tanesi de mimic ile kesti o dikkatimi çekmişti.
Estağfurullah. Summon olmadan kesilmeli demiyorum fakat diğer bosslara nazaran daha avantajsız. Malenia, summon ile fazla oyalanırsa vurduğun hasarlar boşa gidebiliyor.

NG+ geçmek istiyorum birkaç tane çok güzel talismanı alamadım atlamışım. Mesela rotten winged sword insignia alamadım. Bull goat set de alamadım. Önce dlc mi yapmak mantıklı ng + mı?

Arkadaşlar, ben hardcore 1000+ saat Skyrim oynamış biriyim. Modlu modsuz her versiyonda oynadım. Elden Ring oynamayı da uzun süre erteledim.

3 ay önce oyunu aldım ve inanılmaz sardı, şimdi DLC başlayacağım. 1 kere bile summon kullanmadan tüm bossları kestim, mimic vs. hiçbir şey kullanmadım, tüm bossları böyle kestim.
Bu iyi oyunculuk bir durum mu yoksa normal herkesin yaptığı bir şey mi? Çünkü izliyorum, YouTuber'lar, yayıncılar Melania'yı falan hep mimic çıkararak kesmişler.

YouTube kanalın varsa izlemek isterdim Elden Ring oyunlarını.

Nasıl oynarsan oyna, alt tarafı bir oyun bitiriyorsun neden havalı ya da tersi olsun? Tercihin nasılsa, en fazla ne şekilde keyif alacaksan o şekilde oynamak lazım. Mesela ben zorluğu biraz yüksek tutmayı seviyorum, summon kullanmıyorum ve normal ekipmanları yükseltip ash basıp oynamayı tercih ediyorum. Şu ana kadar hiç bu şekilde oynamam havalı mı diye düşünmedim, aldığım keyfe baktım. O düşüncenin sonu yok ki, bir başkası çıkar sen level puanlarını dağıtıp mı oyunu bitirdin der yine seni bozmak ister. Bazı manyaklar 1 level ve başlangıç ekipmanlarıyla oyunu bitirmeyi tercih ediyor mesela, laflara takılacak olsan onlara moralin bozulur. :D