Kafana gore oyna kral. Oyuna para veriyorsun sonucta, para verdigin bir oyunu nasil oynayacagini kimse belirleyemez, kimsenin haddi degil.
Detaylar
Kim cevapladı?mychar276
Çalışkan
Ben oyunun zorluğunu harika ayarladıklarını düşünüyorum. Summon lar bence fazla geldi. O yüzden kullanmadım. Maliketh de zorlandım bayağı. Malenia da zorladı 1 saat kadar uğraştım.Kafana gore oyna kral. Oyuna para veriyorsun sonucta, para verdigin bir oyunu nasil oynayacagini kimse belirleyemez, kimsenin haddi degil.
Çiftli bosslarda summon güzel oluyor. Diğer türlü fazla aşık olman lazım yoksa can sıkıcı olmaya başlıyorlarBen oyunun zorluğunu harika ayarladıklarını düşünüyorum. Summon lar bence fazla geldi. O yüzden kullanmadım. Maliketh de zorlandım bayağı. Malenia da zorladı 1 saat kadar uğraştım.![]()
mychar276
Çalışkan
Dlc nasıl? Yaz indirimlerini bekliyorum dlc almak için. Çok öven de var gömenler de var. Final bossu absürt zormuş.Çiftli bosslarda summon güzel oluyor. Diğer türlü fazla aşık olman lazım yoksa can sıkıcı olmaya başlıyorlar![]()
DLC oynamadım. Bütçe çıkmadı o zamanlar. Ama şuan oynamak istesem paylaşımlı hesap üzerinden oynardım. Yazı beklemene gerek yok. 20-30TL ye hesap alıp save ini aktarabilirsin.Dlc nasıl? Yaz indirimlerini bekliyorum dlc almak için. Çok öven de var gömenler de var. Final bossu absürt zormuş.
mychar276
Çalışkan
Hocam ben rpg oyun sevdiğim için birde keyfime düşkünüm şimdi girip 1 hafta uykusuz oynayıp 2 ay sonra kaldığım yerden aynen devam etmek isterim. O yüzden genelde indirim kovalıyorumDLC oynamadım. Bütçe çıkmadı o zamanlar. Ama şuan oynamak istesem paylaşımlı hesap üzerinden oynardım. Yazı beklemene gerek yok. 20-30TL ye hesap alıp save ini aktarabilirsin.