Merhaba, Elden Ring'de DLC'ye hazır 3 new game Plus'lı 180 seviye save'im gitti. DLC'nin çıkışına 4 gün var, sıfırdan kasayım desem o save'in yerini asla almayacak 4 gün içinde. Bu yüzden internetten uygun bir save dosyası bulup, onunla oynamak istiyorum. Eğer internetten aldığım save dosyasını kullanırsam ban yer miyim?
Hilesiz yani temiz save dosyasında yemezsin. Kasılmalık itemlerde hile yapılmışsa çok düşük bir ihtimal, eğer healthbar tarzı şeylerle falan oynanmışsa ihtimal artıyor.
Hilesiz yani temiz save dosyasında yemezsin. Kasılmalık itemlerde hile yapılmışsa çok düşük bir ihtimal, eğer healthbar tarzı şeylerle falan oynanmışsa ihtimal artıyor.
Hocam aldığım save dosyası sanki ben kasmışım gibi Steam Cloud'da artık yer almakta. Oyunu silsem bile gitmeyecek yani, içim rahat oldu artık. Bir de Online girdim hiç bir sıkıntı çıkmadı.
Hocam oyunun "kötü son" olarak tanımlanabileceği bir sonu yok bence, onun ötesi direkt canon bir sonu da yok. Her sonda birinin kuklası tarzı bir şeyi oluyorsun. Belki kasıtlı yapmışlardır kim bilir. Nexusmod sitesi üzerinden oyunun savelerine ulaşabilirsiniz. Direkt olarak indirdiğiniz saveyi, oyun dosyalarınıza aktarmanız sorun yaratıyor. Save dosyalarını aktarmak için farklı bir program gerekiyor, onun da direkt videosunu atayım isterseniz.
NOT : Hocam Nexusmod üzerinden yaptığınız save dosyasını atmadan önce kendi save dosyanızı yedek almayı unutmayın ^