Çözüldü Elden Ring save dosyası atmak ban yedirtir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, Elden Ring'de DLC'ye hazır 3 new game Plus'lı 180 seviye save'im gitti. DLC'nin çıkışına 4 gün var, sıfırdan kasayım desem o save'in yerini asla almayacak 4 gün içinde. Bu yüzden internetten uygun bir save dosyası bulup, onunla oynamak istiyorum. Eğer internetten aldığım save dosyasını kullanırsam ban yer miyim?

Son düzenleme:
Yani hile yapılmadıysa online girsem bile ban yemez miyim?
Hilesiz yani temiz save dosyasında yemezsin. Kasılmalık itemlerde hile yapılmışsa çok düşük bir ihtimal, eğer healthbar tarzı şeylerle falan oynanmışsa ihtimal artıyor.

Çözüm
Hilesiz yani temiz save dosyasında yemezsin. Kasılmalık itemlerde hile yapılmışsa çok düşük bir ihtimal, eğer healthbar tarzı şeylerle falan oynanmışsa ihtimal artıyor.

Böyle bir save buldum Nexus Mods'ta DLC Ready save. Sizce online girilir mi bununla?

Hocam aldığım save dosyası sanki ben kasmışım gibi Steam Cloud'da artık yer almakta. Oyunu silsem bile gitmeyecek yani, içim rahat oldu artık. Bir de Online girdim hiç bir sıkıntı çıkmadı.

Son düzenleme:
Bir sıkıntı yok gibi. Daha kesin bilgi için mod açıklamasına veya Nexus Mods'ta "Posts" kısmına bakabilirsin, yazılmıştır belki orada.

Tam yorumluyordum, denemişsin zaten. Keyifli oyunlar.

Ben oyunu kötü sonla bitirdim bu savede sonları seçmek serbestmi bende indireceğimde link atarmsn?

Ben oyunu kötü sonla bitirdim bu savede sonları seçmek serbestmi bende indireceğimde link atarmsn?
Çoktan bitirdiysen ve bitirmeden önce yedeğini almadıysan imkansız.

Ha sen benim indirdiğim save'i istiyorsun. Link vermem serbest mi bilmiyorum.

Hocam oyunun "kötü son" olarak tanımlanabileceği bir sonu yok bence, onun ötesi direkt canon bir sonu da yok. Her sonda birinin kuklası tarzı bir şeyi oluyorsun. Belki kasıtlı yapmışlardır kim bilir. Nexusmod sitesi üzerinden oyunun savelerine ulaşabilirsiniz. Direkt olarak indirdiğiniz saveyi, oyun dosyalarınıza aktarmanız sorun yaratıyor. Save dosyalarını aktarmak için farklı bir program gerekiyor, onun da direkt videosunu atayım isterseniz.

NOT : Hocam Nexusmod üzerinden yaptığınız save dosyasını atmadan önce kendi save dosyanızı yedek almayı unutmayın ^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…