Steam Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si ön siparişe açıldı

@3881 @umut Bu DLC Elden Ring'in devamında mı oluyor yoksa oyunun içinde mi? Yani mesela denemek için girdim ve oyunu yarıladım diyelim. DLC aldığım zaman baştan başlamam gerekir mi?

@3881 @umut Bu DLC Elden Ring'in devamında mı oluyor yoksa oyunun içinde mi? Yani mesela denemek için girdim ve oyunu yarıladım diyelim. DLC aldığım zaman baştan başlamam gerekir mi?
Genişletme paketi gibi, büyük ihtimalle DLC'ye ayrı şekilde girebilirsiniz. Phantom Liberty mantığı gibi.

Baştan başlaman gerekmez herhalde. Bu konuyla ilgili farklı bir açıklama yapıldıysa onu bilmiyorum.

Oyunu oynamayı beceremeyeceğimden izliyorum sadece. Yine de harika bir oyun. Bu DLC'de güzel duruyor. Kötü olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…